Szerintetek ez melyik típusa a kaukázusinak? Én vagy 9 típust olvastam neten de nem tudom eldönteni
2010. aug. 25. 13:13
21/39 A kérdező kommentje:
én ezt találtam ami hasonlít rá....de ez nem magyar kennelből származik....
2010. aug. 25. 14:50
22/39 A kérdező kommentje:
Meg am pl az apja is inkább vörös...tehát mikor még mikor vettük a kicsit..az apjának jóbal erősebb szine volt..ilyen vörös..nem tom hogy hogy zajlanak a vedlések...meg am ez a kép ami van nekem róla 2008-as....nem tom számít-e..néztem olyan kau képeket hogy teljesen a 8hetes korától a 6 éves koráig vannak...és am rengeteg változáson mennt keresztül a szőre szine...elsőnek inkább barna volt...most már tiszta fekete csak a fején van fehéres árnyalat...
2010. aug. 25. 14:56
23/39 anonim válasza:
Amiket belinkeltél, az MIND leonbergi KEVERÉK. Egésszen biztosan nem fajtatiszta egyik sem, de az is biztos, hogy nem kaukázusi juhászkutya.
24/39 A kérdező kommentje:
Hát itt az utcánkba van leonbergi is köze nincs hozzá..
amit pedig legutoljára linkeltem be a 3.oldalon az 100% hogy kau hisz neten egy tenyésztő oldaláról van a kép csak orosz nem magyar kennel..
2010. aug. 25. 15:16
25/39 A kérdező kommentje:
a leonbergi szerintem jóval szelídebb ...az enyém csak a családdal az...de idegenekkel nem
2010. aug. 25. 15:18
26/39 A kérdező kommentje:
Elvittem és kiderült, hogy Sarplaninac fajta!!!
ott minden szín megengedett kivéve a a pöttyöst!!!
2010. aug. 28. 01:16
27/39 anonim válasza:
Hát akkor jól átvágtak. Mennyiért vetted? Na meg akkor milyen törzskönyvük volt a szülőknek... Gyanús...
28/39 A kérdező kommentje:
2010. aug. 28. 11:45
29/39 A kérdező kommentje:
A barcas nevű kutyát!!!
2010. aug. 28. 11:46
30/39 anonim válasza:
És mi van ha nem fajtatiszta?Nem fogod szeretni?vagy eldobod?Nem tök mindegy?
Gyönyörű!!!Ez nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!