Szerintetek ez melyik típusa a kaukázusinak? Én vagy 9 típust olvastam neten de nem tudom eldönteni
De azt már vagy 50 éve egységesen tenyésztik itt Európában, de 26 éve tuti, mivel akkor fogadták el az FCI standardat. Szerintem Európába nem is nagyon kerültek be külön megnevezve ezek az ősi típusok.
Próbáld meg elvinni egy tenyészszemlére - tudom h tk. nélkül nem lehet - de ott vannak hozzáértő küllembírók, akik megtudják mondani, h fajtatiszta-e.
KAUKÁZUSI JUHÁSZKUTYA KÜLLEMBÍRÁLATOT ÉS FAJTABEMUTATÓT TARTUNK 2010 Szeptember 11.-én szombaton /Törökszentmiklós-Surjány Gesztenyesor Kincses Park/FALUNAPOK RENDEZÉSÉBEN.
Bírál:SZABÓ SÁNDOR nemzetközi küllembíró Nevezési díj:1600.-ft/kutya amely magában foglal 2 főre ebéd és ital fogyasztást. A rendezvény mindenben megegyezik a CAC kiállításokal,de HPJ, CAC címeket nem adunk ki,viszont minden osztálygyőztes kutya díjazásban részesül. A fajtagyőztes kutya elnyeri a SURJÁNY KUPÁT.Tóth László e-mail:kazbek-hegyi@freemail.hu tel:+3670-944-8709
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!