Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi volt ez a reggeli incidens?

Mi volt ez a reggeli incidens?

Figyelt kérdés
Kimentem a kinti kutyához reggel,erre ő leül elém és vicsorog,morog aztán felugrott rám..megsimogattam,de még mindig morgott.Nem is tudom,mintha akart volna valamit,de soha sem morgott még rám:S A másik kutyám pedig nekirohant,meg kicsit oldalról "megcsípte",biztos megakart védeni. Bal lábbal kelt fel vagy csak simán kezd agresszív lenni?:S
2010. aug. 25. 08:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Csak ámulok itt néha, mik vannak?!

1. Szerinted nem jobb a kutyának ha kint lehet? Vajon mi a feladata, miért tartjuk azt az állatot? Igenis pl. őrzésre-védésre.... Mi ezzel a gond?!

Szerintem szólj neki ilyenkor, ha ez sem hat, akkor parancsoló, morgó hangnemben, szóval éreztesd vele, hogy te vagy a főnök, de pont ne menj el , ha lesz legközelebb ilyen. Kényszerísd rá többször, hogy lefeküdjön eléd, ezzel is kifejezve, h te vagy a "falkavezér".

2010. aug. 25. 10:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekelne miért jobb a kutyának ha kint van? Komolyan érdekelne. Van valami rendes érvetek is?

Lehet, hogy hülye vagyok, de mintha a kutya egy falka állat lenne, ami ott szeret lenni ahol a falka többi tagja van.

Ha ez nem így van, nyugodtan szóljatok, tényleg. Lehet rosszul tudom, és a kutya nem is szeret falkában élni.

2010. aug. 25. 12:50
 13/15 A kérdező kommentje:

12:50

lehet,hogy te szeretsz igénytelenségben élni,én viszont nem szeretem ha kiporszívozok és máris tiszta szőr az egész ház. amúgy pedig a kutya dönt,ha annyira bent akarna lenni bejöhetne a nappaliba is(!)de a szobákba nem. ő kint szeret lenni a levegőben,békákat kerget,őrködik,futkározik..a kutya jobban tudja mit akar..amúgy is kóbor kutya volt, ezt szokta meg,ha bezárnánk kaparná az ajtót,hogy engedjük ki. ennyi a történet. sőt a szobakutyám is inkább kint van,mint bent. különben Dante a neve,de ő legalább okos:)

2010. aug. 25. 13:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért miután az állatszertő megnyilvánulásomat visszapattintottad (én írtam a kinti tartásról) azt a kérdésem figyelmen kívül hagytad, hogy nem nézted-e meg, hogy esetleg eldugott valamit a házába?

Egyébként vannak kutyafajták, akiket lehet kint tartani és vannak, akiket nem.

Ettől függetlenül a morgást nem kellett volna válasz nélkül hagyni, mert könnyen a fejedre nő.

Még akkor is, ha befogadott.

2010. aug. 26. 07:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, tudod tisztaság akkor van ha takarítanak és nem akkor, ha senki nem piszkít.

Igen ,vagy kutyaszőr, mint ahogy van emberhaj is.

Igen, többet kell takarítani a kutya után. Mint ahogy egy gyerek után is.

De aki kutyát tart, az vállalja ezt, mert a kutya nem a kert tartozéka. Még akkor sem, ha vannak fajták, akik tényleg nem érzik jól magukat lakásban.

De az ember által tartott kutyák többsége nem ilyen!

Sok kutya pusztult már el mozgásszervi megbetegedéstől, vesebajtól az állandó kintlét miatt. Mert bár igaz, hogy a farkas is a szabadban él, de naponta sok kilométert megtesz és állandóan mozog, a társaival együtt van.

A kutya már nem vadállat, az ember maga mellé vette -- hát viselje gondját és takarítson is rá.

De ne száműzze ki a magányba, ha mégolyan nagy kert is van!

2010. aug. 26. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!