Mi volt ez a reggeli incidens?
Azzal kezdem, nem is tudom, hogy lehet egy kutyát csak kint tartani. Házőrzésnek "használjátok", mint egy tárgyat. Nem is csoda, hogy nem ismered a jelzéseit, bár gondolom azt elvárod, hogy ő megértse azt, amit te mondasz neki...
Szóval, kérdés, hogy hol álltál. Közel a házához? Lehet, hogy eldugott/elásott valamit.
Oltásokat rendben megkapta...?
09:06
Nem tudom:( Még mielőtt valaki belém köt,ha baj van egyből rohanunk orvoshoz és nem ide teszek fel kérdést..látszólag jól van,az előbb jött be és már nem morgott meg semmi:) Remélem csak reggeli dili volt nála:D
Előző kommentelőnek:
Ha lenne kertes házam, az én kutyám is kint lenne, akármennyire is szeretem!
Kérdezőnek:
Hát lehet, hogy miután kiráz a hideg a történéstől, az orrára koppintok. Gyanítom, hogy rápróbált arra, hogy vajon még megállod a helyed főnökként.
09:11
Hát én inkább megijedtem és nem koppintottam rá meg semmi,olyan kis szerény kutya. Azért nem jöhet be mindenhová,mert nagyon hullik a szőre,de sokszor fekszik bent és ha vihar van bejöhet a szobába is,mert nagyon félős. Nem kell engem állatkínzónak nézni,arany élete van főleg,hogy kóbor kutya volt. Van még 2 kutyánk ők bent vannak éjszaka is a szobában,mert nem hullik a szőrük.
Vannak kutyák, akik örömükben vagy játék közben is morognak.
Volt egy kutyánk, akit macskák neveltek fel. Ő úgy akart viselkedni mint a cicák és dorombolt, ha simogattuk.
09:24
Hát akkor remélem örült:D
Aranyos kutyus lehetett:D
1. válaszolónak. na nehogy már minden kutya bent legyen.. jó hogy nem egy kaukázusit is bent fogok tartani-.-id.ióta par.aszt:@
amúgy kedves kérdező...szerintem nézettessétek meg valami orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!