Letezhet olyan szemtelen neveletlen kutya amin mar csak a veres segithet?
Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 21:31
11/38 anonim válasza:
Unatkozik. Egy kutyának nincsenek emberi erkölcsei. Honnan kéne tudnia, hogy a fűre nem végezheti a dolgát? A jelölés meg azért van, mert nem ivartalaníttattad. Ha a kapu zárva lenne, nem tudna kiszökni. Te ezzel az állattal egyáltalán nem foglalkozol, csak kilökted ridegtartásra. Ivartalanítás, kutyatréner, testi-szellemi lefárasztás, sok idő, türelem. Ez hozhat megoldást. Nem az ő hibája!
12/38 anonim válasza:
ez egyszerű ,amit leírtál a kutyák nagyrészére kivetíthető:ha kiszökik a kapunk,ösztönből megy felfedezni,és azért fut tovább ha utána mész,mert túl kíváncsi,és tudja hogy visszavinnéd,sétáláskor azért támadja az idegen kutyákat,illetve a többi állatot(tyúk,vakond, macska stb)mert ösztönlény,a fajfenntartás itt kezdődik,máshová nem tud wc-zni,és azért kaparja oda a füvet hogy eltemesse mint a macska(mi kutyánk is ezt csinálja)azért pisil le mindent,mert ezzel jelöli meg,hogy az az adott dolog az övé,az meg hogy ugat,lehet hogy más kutya is ugat,és ő válaszol/nyugtalan és nem tud aludni,vagy a veréstől,ha már volt,rémálmai vannak,mert tény,hogy a kutyák is álmodnak,az is lehet hogy álmában ugat.nagyrészt ennyi a válaszom.
13/38 anonim válasza:
Troll. Jelentve az állatvédőknél. :)
Téged kéne agyonverni nehogy mégegyszer megpróbálj kutyát tartani.
Elég neked a tamagocsi is , bár az se élne 2 hétnél tovább
14/38 anonim válasza:
Olyan létezhet, hogy a gazdája nem elég érett és okos a neveléséhez. Sok esetben ez a probléma forrása. De a te esetedben biztos a kutya a hibás!
15/38 anonim válasza:
Amiket emlitettel, az mind a te hibád. Nem neveled fel.
16/38 A kérdező kommentje:
Anyosom kutyajarol van szo. Ne varjuk mar el egy 65 eves asszonytol hogy a kutyajanak hazitrenere legyen a kis nyugdijabol.
2021. jún. 5. 22:22
17/38 anonim válasza:
Én nem várom el, de azt elvárom, hogy a kérdésben szerepeljen az, hogy kinek a kutyájáról van szó. Meg mondjuk ez a te érdeked is, csak azért, hogy ne téged nézzenek hülyének az olvasók.
És anyósod nem ér rá foglalkozni a kutyájával? Vagy ő is a szomszéd Mari nénihez megy panaszkodni, hogy milyen neveletlen a kutyája, és együtt bólogatnak?
18/38 anonim válasza:
Nem kell tréner, csak következetesség. Meg az, hogy olyan kutyát válassz, amivel tényleg elbírsz, és ne olyat, amire hűde vágysz. Én rajongok a farkaskutyákért, nem a németjuhászra gondolok, hanem az amerikában népszerű wolfdogokra, farkas és kutya vegyes felmenőkkel, vagy a csehszlovákra. De mivel nem bírtam volna el vele akkor még, amikor kutyám lett, nyilván nem olyat választottam. Ha akkor mégis hibáztam volna, és elhozok egyet, akkor kutya kötelességem lenne hogy én viseljem ennek a súlyát, és ne a szerencsétlen állat
19/38 anonim válasza:
Unatkozik, nincs lemozgatva. Vidd el futni, játsszál vele, ha fáradt nem fog ugatni este mert alszik, ha ivartalanítva lesz meg nem fog szökni. Nincs kötődése senkivel persze hogy meglóg és nem hallgat senkire
20/38 anonim válasza:
😂😂😂😂
Nagyon nevetek a megfogalmazáson, mint amikor valaki azt írta itt, hogy egy kutya nevelés nélkül pökhendi lesz.
Intelligens gazdi nem veréssel neveli a kutyáját. Nem való neked állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!