Rendőr kutyákat hogy lehet szerezni?
Figyelt kérdés
Van még olyan lehetőség, hogy nyugdíjazott rendőrkutyákat, vagy olyanokat akiket valamiért kivontak munka alól, magához vegye az ember?2021. jún. 1. 19:17
1/8 anonim válasza:
Hát szerintem kicsit nehezebb mint rendőrségi Opel Astrát. De szerintem, ha van is ilyen, akkor a rendőrségen belül oldják meg.
2/8 anonim válasza:
Nagyon ritkán van ilyen, mert ezeket a kutyákat akárkinek nem fogják odaadni. Általában a rendőrségen belül megoldják, ha mégsem, akkor visszakerül a tenyésztőhöz, ha az sem oldható meg, csak akkor hirdetik meg az akciót.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom miért pontoztatok le, de nem írtam butaságot.
4/8 anonim válasza:
Ha nem találnak megfelelő személyt akkor olyan is van hogy elaltatják?
5/8 anonim válasza:
Nem biztos de ugy gondolom, hogy a kutyakat altalaban az addigi rendortarsa tartja meg csaladi kutyanak.
6/8 anonim válasza:
A kutyának az a legjobb, ha a nyugdíjazása után a gazda rendőr családjában tartják házikedvencként. Az öreg kutyától valószínűleg a rendőrtárs sem szívesen válna meg, miután annyi évet együtt dolgoztak.
7/8 anonim válasza:
Nyugdíjast sok esetben a vezetője hazaviszi, vagy ismeretségi körében talál gazdára. Ilyen-olyan okból nem megfelelt kutya ritka, mert nem flevásárolnak almokat, maguk tenyésztenek. Az a kutya, amelyik közrendre nem jó, lehet belőle pl. keresőkutya, de ha tényleg nem tudnak neki munkát adni, akkor szokták örökbeadni, de nagyon megnézik kinek adják ki
8/8 anonim válasza:
Vannak bentlakasos kutyakikepzok. 1-2 honap alatt kb 150 ezerert megtanitjak visdzajovetelre,labmellett kovetesre mindenhol stb. Vegyel egy akar oreg orzovedo kutyat,miutan megbeszelted az oktatoval a szempontjaidat (akar az oktato is menjen veled es segitsen a celjaidnak megfelelot valasztani) .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!