"Ne járjanak a nyakamra a menhelyről amikor csak akarnak."
2 és fél éve van nálam a kutyám a fajtamentéstől, egyszer sem jöttek ki lakásra. Sok dolguk van, nem érnek rá ilyenekre, de indítottak egy facebook csoportot, ott kapnak híreket a kutyákról, nekik ennyi elég.
Megtörtént :)
A kijárós dolog kb csak legenda, a szerződésben persze benne van a lehetőség, de nem élnek vele. Akinek nincs szégyelnivalója, nem értem, hogy miért probléma...
13. Akkor szerencséd van. 2 ismerősöm is menhelyről fogadott be, mindkettőhöz kijárnak.
Az egyikhez az elején hetente mentek, nem is szóltak előre, és ha nem voltak otthon akkor pattogtak a menhelyesek hogy ez nem így megy! Kötelesek őket bármikor beengedni. Benne van a szerződésben.
A másikhoz csak félévente járnak.
Én nem menhelyről, hanem sintértelepről fogadtam be több kutyát is.
Az a helyzet, hogy nekem is volt olyan ismerősöm hogy hetente látogatták, mindennap írtak nekik, hogy mi történt velük aznap stb. És ha késett a válasszal, vagy nem voltak épp otthon, akkor ők is ugyanígy pattogtak, mint más is írta. Aztán végül fél év múlva visszaadták a kutyát, mert nem bírták elviselni a folyamatos zaklatást, a kutya se tudott beilleszkedni normálisan, mert folyton felbukkantak a múltbéli emlékeztetői, nem bírt továbblépni.
Aztán persze ők voltak a szarok, a felelőtlenek, a tudomisén mik, mert visszaadták.
Nem volt élet egyiküknek sem, csak a kutyát jobban sajnálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!