Ha választanotok kéne, melyik menhelyről fogadnátok örökbe?
Miskolcon 2 menhely van, illetve talán az egyik gyepi.
Az egyik: [link]
Itt nagyjából jól élnek a kutyák (már ha lehet ilyet mondani). De azért nyilván ők is szinte napról napra élnek, nem dúskálnak a pénzben..
A másik: [link]
Az első képen is látszik, hogy egy 1x1 négyzetméteres ketrecbe van bezárva egy kisebb és egy nagyobb kutya. Ez elszomorító, de úgy vagyok vele, jobb, mint az altatás.
Felmerült itthon, hogy hamarosan eljön az örökbefogadás ideje. Ti honnan választanátok? (az első linkelt menhelyről van kinézett kutya)
...
lehet nem erre a válaszra vártál, de:
Én ha tarthatnék kutyát, akkor inkább az utcáról fogadnék be egyet, és annak biztosítanám a veszetség ellenit, s az ilyen dolgokat... Mert azért az utcán sok kutya van, akit a menhely nem tudott befogadni...
4-es vok.
5! miért nem? nekik is szükségük van a segítségre.
Nekem tatám amilyen macskát meglát az utcán, azt egyből befogadja, és ápolja. Már-már 5-6 macskája van... És eltartsa őket meg szereti... semmi baj az utcaival! ha lenne házam én is ezt tenném. Vagy te kényes Pesti vagy, aki nem képes jót cselekedni? (tisztelet a kivételeknek)
Attól még, hogy valaki budapesti (igen, így írjuk helyesen), nem elkényeztetett...
Kedves Kérdező! Én először a zsúfoltabb menhelynek adnék esélyt, ha még nem lenne kiválasztott kutyus, előbb ott néznék szét. De mivel a te esetedben van kinézve kutya, akkor azt hozd el, mindegy, melyikről van, hiszen sokkal fontosabb, hogy a kutyussal egyénileg össze legyetek hangolódva. Ebben az esetben szeresd őt nagyon és ne legyen lelkiismeret-furdalásod a másik menhely miatt, hiszen már egy állat befogadásával is sokat tettél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!