Mit lehetne tenni? Yorkieek, csivavák csesztetik a többi kutyát.
nem olvastam a válszokat.
nekem 2 yorkim van,de mi kertesben lakunk,sétálni pórázon járunk.nem értem miért általánositasz.nekünk a nagykutyák szoktak nekünkjönni azért nem merem már öket egyedül kivinni.
ha azokkal a kutyákkal történik vmi,nem a te hibád!a gazdája engedte szabadon.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:28
Nem értem mi a problémád, ezekszerint amit leírtam rád nem vonatkozik? Akkor mi itt az általánosítás, hisz én konkrétan leírtam hol élek, s kikkel van a probléma. Nem értem mitől húztad fel magad ha nem te voltál, akiről a kérdésem szólt. :D XD
A közterületesek biztosan kimennek, jó sok pénzt tudnak leakasztani a sok hülye gazditól. :)
Yorkisok, akik irogatják, hogy a nagykutyáktól féltik a kutyáikat! Gondolom nem szocializáltátok a kutyáitokat nagy kutyákhoz. Tudtátok, hogy szinte mindig a kistestűek kezdeményezik a támadást? (Szemeznek, vicsorítanak..) De persze mindig a nagyobb kutya a hibás, mert ő az erősebb..
Kedves kérdező, fogd meg a kutyákat, és vidd oda a gazdájuknak, hogy neveljék meg..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!