Mit lehetne tenni? Yorkieek, csivavák csesztetik a többi kutyát.
Egyszerű. Ne tűrd el.
Már ha téged hibáztatnak ha átmegy az úttesten, akkor ott már 'beléd kötöttek'. Mondd meg hogy a tiéd legalább tud sétálni, nem úgy mint az övéjük.
Vagy vidd el másik helyre.
Én biztos nem tűrném szó nélkül. És NEM A KUTYA A HIBÁS, hanem a gazdája. Mert neki kell megnevelni, a kutya nem tud semmit arról, hogyan kell jól viselkedni.
Én tuti beszólnék nekik.
Sajnos én is ezzel szívok, rettegek tőle, hogy egyszer a pórázas kutyám megunja és megvédi magát, és akkor majd én leszek a hibás, meg ő az agresszív.
Én régebben osztottam ezeket, de meguntam, semmire nem mész vele. Ha meglátom őket, akkor jó nagy ívben kikerülöm őket, ha meg valamelyik mégis neki ront a kutyámnak, akkor szólok az enyémnek, hogy ül, a kis szarost meg elzavarom onnan.
A legviccesebb, hogy még ilyenkor is én vagyok a köcsög, mert rá mertem szólni a kutyájára. Addig örüljenek, míg nem a kutyám szól rá, hanem én.
erről nem a yorki és nem a csivava tehet. erről a gazdáik tehetnek.
nálunk ugyanez van pepitában, itt a palotapincsik az urak...
nekem yorkim van, kutyaként nevelve, pórázon sétál.
nem venném fel, ha nem ugranának egyből a torkának...
nem tudsz velük mit csinálni, buták a gazdák, primitívek.
utsó vagyok, nemrég én is tettem fel egy hasonló kérdést
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__997467-miert-..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!