Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya cipő?

Kutya cipő?

Figyelt kérdés
Mire való pontosan a kutya cipő? Mármint miért jó, ha a kutya hordja?

2021. máj. 30. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De ki az a birka akinek eszébe jut, hogy nyáron a 43fokba vigye betonra a kutyát? Az meg vicc hogy szétmarja a tappancsát a só egy séta alatt. Hazaérsz lemosod és kész.

Tegyél 2kg sót egy pár liter vízbe és áztasd benne a lábad..nem marja, sőt jótékony hatása van, mint a sós víznek is fürdőben vagy akár a tengervíz is.

Csak sajnos szokás lett majmot csibálni a kutyákból

2021. jún. 1. 00:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem is a só+vízzel van a gond, hanem a só+jéggel. Sózz meg egy jégcsapot és szorongasd. Sok sikert.

Én már tapasztaltam hogy mentem a kutyával és elkezdett nyüszögni meg felemelni a lábát. Nem győztem letörölni meg felmelegíteni szegény tappancsát. Utána már ölben vittem biztonságos helyre.

Egyébként rengeteg szerencsétlen állatot láttam már akiket kikötöttek a bolt elé (vártak vele valakit) a napsütötte járdán. 35 fokban. Sok barom van, bele se gondol mert a cipőtől nem érzi.

2021. jún. 1. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!