Persze, hogy hasznos, de en nyaron szoktam a kutyamra adni, ha tul sokaig kell menni a forro betonon, es nem tudom kikerulni. Belvarosban lakom, kell egy kis ido, mire zoldteruletre erunk.
Illetve telen is hasznos, ha sozzak a jardat. A forro vagy sos beton iszonyu kinokat tud okozni a kutyusoknak.
Bocs hogy kérdésben kérdezek, de nem mennek benne úgy mintha nem lenne gravitáció? Én is gondolkodtam rajta, de félek hogy nem szokná meg, rágná, hülyén lépkedne benne, botladozna, satöbbi.
Egyszer próbáltam az előző kutyámra, ő úgy lépkedett mintha súlytalan lenne, addig emelte a lábait amíg csak tudta, mint aki a Holdon van, már amikor hajlandó volt megmozdulni benne, meg rágta is, annyira zavarta, és soha nem volt olyan boldog mint amikor levettem, úgyhogy többé inkább nem tettem rá, mert láttam hogy rosszul érezte magát benne.
Pár hetes kortól kell szoktatni hozzá hogy elfogadja?
Hasznos lehet a kutya cipő?
Iditarod-on el sem indulnék nelkule … :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Milyen típusút érdemes venni?
Egy tacskónak kellene majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!