Kutyakozmetikusnak tanulok a tanitom szerint tehetseges vagyok es en is imadom csinalni, de van egy kis problemam. Egy hasznos tanacsra lenne szuksegem. Mit lehetne ez esetbe tenni?
Ha ilyen rosszul levős vagy akkor ez a szakma annyira nem neked való.
Sajnos elég gyakori főleg ilyenkor a sok koszos,büdös egy évben egyszer járós kopasztós puli vagy keverék.
Sokszor szó szerint friss fost kell lenyírbálni róluk. Vagy gennyedzik a fülük,rohad a kutyák szeme a csipától jó részt yorkiknál és a shih-tzuknál van ez.
Ez a szakma sajnos nem csak a csilivilségről szól. Régen lehet arról szólt.Mostmár sajnos csúnyán fogalmazva a kozmetikus feladata,hogy a szarból,húgyból vakarja ki a kutyát mindegy,hogy egy ágyban alvós bolhás yorkiról vagy egy komondorról van szó.
Én 3 éve vagyok kutyakozmetikus,de sose volt ilyen problémám. Akkor büdös büdös befújunk légfrissítővel, ennyi.
Hasznos tanácsot nem igen tudok adni,mert ez olyan,hogy vagy megszokod vagy nem. Nem mindenkinek való ez a szakma.
Voltak nálunk tanulók, egyik sem dolgozik a szakmában,volt aki ügyes volt. De sajnos vmi oknál fogva mégsem feküdt a szakma.
Neharagudj ha nyers voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!