Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya cipő?

Kutya cipő?

Figyelt kérdés
Mire való pontosan a kutya cipő? Mármint miért jó, ha a kutya hordja?

2021. máj. 30. 21:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Én úgy tudom hogy arra jó hogy ne fagyjon meg a mancsa.

Úgy hallottam eredetileg szánhúzó kutyáknak lett kitalalva, utána elkezdték a kisebb testű, fázósabb kutyáknak is gyártani.

Lehet a kutyának nem olyan kényelmes, de ha olyan fajta kutya kell menjen a hóba aki nincs a hideghez szokva, annak jól jöhet hogy ne fagyjon fel a mancsa

2021. máj. 30. 21:49
 2/12 anonim ***** válasza:
15%
Magassarku platformot hord az enyem ... :)))
2021. máj. 30. 21:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Romok között a keresőkutyák mancsát védi munka közben.

Télen pedig arra jó, hogy nem marja fel a kutya lábát a só séta közben. Nyáron pedig a forró beton nem égeti meg.

Az első kutyám sajnos egy idegi rendellenesség miatt húzta a földön az egyik mancsát, neki arra húztam cipőcskét, hogy ne vérezzen a súrlódás miatt a lába.

2021. máj. 30. 21:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Városban, betonon sétáló kutyáknak azért én ajánlanám, télen a só miatt, nyáron a forró beton miatt. Ha olyan terhelésnek van kitéve akkor is szükséges, amúgy meg hobby kutyának, aki nem sétál betonon és nem fázik ezen az éghajlaton, annak nem szükséges :)
2021. máj. 30. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Mi esős időben rászoktuk adni, hogy ne legyen sáros a lába.
2021. máj. 30. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Borzaszto. A kutya nem bazári majom. Nem kell a forró betonra vinni, a sót meg le lehet mosni.
2021. máj. 30. 23:55
 7/12 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó, ne legyél idióta! Ahol sóznak, ott baromira marja a kutya talpát és egyszerűbb ráadni cipőt, mint méterenként megállni, mert a nyomorult kapkodja a lábát és fáj neki. Vagy te szereted kínozni a kutyád?
2021. máj. 31. 12:01
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Gondolkodjunk már... cipőt egy állatra...! Biztos rendkívül jól érzi benne magát.
2021. máj. 31. 13:27
 9/12 anonim válasza:
22%
Én sohasem adtam a kutyámra cipőt. Sem ruhát.Szegény hadd érezze már magát szabadnak.
2021. máj. 31. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

Nyáron azért jó, hogy ne égjen meg a talpa. Sokan bele se gondolnak mennyire forró ha süti a nap. Én mindig ellenőrzöm.

Télen pedig a sok idióta ellen jó akik felsózzák a járdát. Főleg ha észre se lehet venni csak azt látod ahogy a kutyád kétségbeesetten néz és emelgeti neked a mancsait ☹

2021. máj. 31. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!