Miért viszi el a papucsot? Nem csinál vele semmit csak
elviszi.
Figyelt kérdés
Adott egy 3 éves németjuhász aki mióta kölyökkutyaként elhoztam azóta mindig elviszi a cipőm, papucsot vagy akármilyen más lábbelim. Az elején még szétrágta de már csak elviszi és rajta fekszik vagy maga mellé teszi és amíg nála van nem jön ki a helyéről. Van hogy kilopja a nyári konyhából is.Persze csak akkor amikor senki nincs ott .
Az elején még megértettem mert szétrágta, de már arról sikeresen le szokott. Most csak úgy elviszi és nem csinál vele semmit.
Gondoltam arra is hogy biztos az neki a játék, de van neki annyi mindene. Mindenféle játéktól kezdve ,de egyikkel se játszik.
Azért viszi el magával, mert érzi rajta a szagodat. Úgymond "gazdipótlék" a cipő neki.
2020. okt. 20. 15:08
2/9 A kérdező kommentje:
És erről le lehet valahogy szoktatni? Mert már milliószor meg volt miatta büntetve akkoris elviszi.
2020. okt. 20. 15:30
3/9 anonim válasza:
Mondjuk adj neki egy régi cipőt vagy ruhát az illatoddal büntetés helyett.
2020. okt. 20. 15:32
4/9 anonim válasza:
Nem biztos, de … talan … tobbet kellene foglalkozni a kutyával es akkor nem kellene neki "gazdipotlek".
2020. okt. 20. 16:02
5/9 anonim válasza:
Rajta fekszik. xDD Ez nagyon aranyos! :3
Én a helyedben megtanítanám rá, hogy parancsszóra hozza eléd, legalább így még haszna is van.
2020. okt. 20. 16:34
6/9 anonim válasza:
Engedd be a hazba,h veled lehessen. Ez a vagya. Nem egyedul baxodni a kertben.... Remelem te is leszel maganyos es kinevetnek meg buntetnek erte,h vhogy pribalod potolni a kapcsolatot masokkal. Emekezz a soraimra majd n ugdihas eveidben,amikor senkit nem fogsz erdekelni. Mindenki visszakapja,amit adott.
2020. okt. 20. 16:41
7/9 A kérdező kommentje:
Naponta járunk sétálni. 16:00 körül már az ajtónál vár hogy rá adjam a pórázt.
Melette különböző helyeken is járunk,nyáron együtt kirándultunk.Biztos van vele törődve.
2020. okt. 20. 16:53
8/9 anonim válasza:
Az én kutyusom benti, és ugyanezt csinálja. Ha otthon vagyok, és keresi a társaságomat - márpedig nagyon bújós, társasági lény - én mindig foglalkozok vele, de van hogy elvonul, akkor általában magával visz egy cipőt 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!