Nem javul a kutyusom, mit tegyek?
Szerdán étvágytalan és kedvetlen volt, éves oltásra mentünk volna, de megemlítettem, hogy nem teljesen van jól. Láza nem volt, azt az egyet találta a vizsgálat során, hogy a veséinél érzékeny, ha megnyomja. Kapott egy Imizolt, meg egy B-komplex injekciót. Tegnap reggelre kaptunk időpontot szívféreg tesztre, ami negatív volt, viszont szerda óta nemhogy javult volna, még a hasmenés is befigyelt. Tegnap kapott még egy Imizolt, meg még 2 valami injekciót, plusz tablettába anti és probiotikumot meg még valami vízben feloldós tabit. Tegnap szépen el is kezdtem adagolni neki, mindent ahogy mondtak, plusz egész nap fecskendővel itattam, mert magától nem is iszik már, enni meg főleg nem. Ma reggel hallom, hogy iszik magától, mondom, na végre, valami megmozdult. Erre 3 perc múlva az egészet visszabukja a padlóra. Levittem pisilni, erre piros a hasmenése. Kerestem a gyógyszerek mellékhatását, de sehol nem írja a széklet elszíneződést, a vízen kívül meg mást nem evett/ivott, szóval szerintem ez nem lehet más, csak vér. Azt mondták, ha 3 napon belül nem kezd javulni, akkor hétfőn vigyem vissza.
Most mi a fenét tegyek? Eddig mind2* amikor orvoshoz fordultam, csak rosszabb lett.
Tipmixre kapta a babézia oltást, ráadásul 2*, mikor az is hasmenést okoz, pedig láza sem volt és a vizelete tiszta. Aztán tipmixre antibiotikum. Mi van, ha nem is az a baja és csak tetézi a hasmenést?
Én bírom a dokinkat, de most nem ő vizsgálta, hanem azt hiszem gyakornok lehetett ez a srác, de valahogy nem győzött meg. Félek visszamenni, de ha nem viszem és miattam lesz rosszabbul...
Köszönöm.
Az imént evett egy kis húslevest(csirke, sárgarépa) és reggel óta nem volt széklete.
Talán mégis használ valami. Talán a kora miatt hatott lassabban az injekció, vagy ez az anti hatása, amit 2.napja szed.
Vagy nem tudom, csak remélem folytatódik a javulás, akármi is ez.
Ma reggel jobb kedve volt, de aztán megint hányt.
Most óránként itatom fecskendővel.
Idő kell neki! Ilyenkor arra ügyelj, hogy ki ne száradjon, jól csinálod, hogy óránként adsz neki inni fecskendőből.
Mikor viszed állatorvoshoz?
Ma kéne vinni, ha nem javul, de ma reggel normális széklete volt és tegnap 2* ma is már 1* evett húslevest! Szerintem rendben lesz♥️
Ha estig így marad, akkor nem viszem, csak ha esetleg visszaesne.
De remélem már jól lesz.
Köszönöm, hogy itt voltatok velem a napokban, amíg engem evett az ideg az aggodalomtól♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!