Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hagyjam, hogy a kutyám velem...

Hagyjam, hogy a kutyám velem aludjon?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 22:06
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
77%
Nalunk bent van a kutya, de nem tudnek vele egyutt aludni, pedig nem is budos maga a szore, ellenben fingik es horkol, sot "beszel" is almaban neha, eleg a paromtol elviselni ezeket...😂 Van sajat helye, takaroja, neki teljesen megfelel.
2021. máj. 28. 10:05
 32/44 anonim ***** válasza:
38%

Én nem engedem fel az ágyba. De ennek inkább csak következetességi okai vannak, hogy legyenek határok.

Ha úgy érzem, hogy vele akarok aludni, akkor lemegyek a kanapéra és ruhában alszok, majd reggel fürdök meg.

13 kilós spániel. A szőrét nem hullajtja. Ennek a fajtának, ha rövidre van nyírva, akkor nem vedlik (tény, hogy nem is lesz már olyan szép a szőre, ha egyszer megnyírod). Külvárosban élünk, nem hugyoznak csövesek az utcán, a fűben meg amúgy kevesebb kórokozó van, mint a kilincsen. Nem xaros a segge. A kutyáknak, macskáknak nem lesz olyan, csak ha betegek. A részletekbe nem mennék bele, ha nem baj. Van, hogy anyum kutyája is feljön hozzánk, ő egy kis Cavalier. Neki aztán tényleg nincs semmilyen hátulütője.

2021. máj. 28. 10:50
 33/44 anonim ***** válasza:
58%

Nekünk németjuhászunk van, aki az esetek 99%-ában kint van, mert kint szeret lenni és kész. Ez azt jelenti, hogy ő a szakadó esőben is sétálgat a kertben (hiába van fedett terasz, neki ott jó). Simán befekszik a sárba is. Arról nem is beszélve, hogy baromira vedlik, így nem aludnék vele egy ágyban.

Éjszaka is inkább kint van (a mínuszokban is), a házban nem annyira találja fel magát, maximum alszik fél órát.

Nyaralások alkalmával alszik velünk az ágy mellett, de horkol este, sétálgat, felkelek ha kimegy inni és hajnalban úgy kelt, hogy beletömi valamelyikünk szájába a ladbáját. :D

2021. máj. 28. 11:40
 34/44 anonim ***** válasza:
59%

[link]

[link]

A kutyám az 500000 forintos ágyon. A félmilliós ágyon... Jé, és nincsen baja. Én is lemosom a tappancsait minden beengedéskor, szárazra törlöm, és az egyik válaszoló elmondása szerint; NEM törli bele a SZAROS seggét, ugyanis megtörlöm neki azt is. Jé, és nem haltam meg! Imádom a kutyámat, ezért ellátom kullancsirtóval, és lemosdatom amennyire szükséges. Többre tartom, mint a finnyás embereket. Jó házban, jó körülmények közt lakunk...

2. válaszoló voltam.

2021. máj. 28. 12:58
 35/44 anonim ***** válasza:
20%
Egészségedre
2021. máj. 28. 13:41
 36/44 anonim ***** válasza:
53%

Gyerekek, gyerekek :D Hiába fürdetitek le, ad1 a szaga ugyanúgy megmarad, ad2 a szőre ugyanúgy hullik, főleg a rövidszörű, nem söpröd le magadról, beleragad mindenbe konkrétan, ad3 nyalogatja/tisztogatja magát, igen, a pötsét is nyalogatja, a seggét is nyalogatja, mindenét, aztán a szádat :) Az a legjobb, amikor azzal jönnek, ahogy előttem írták, hogy mi emberek is egymás nemi szervét.. igen, de mi rendszeresen fürdünk, sőt közte is jobb esetben popsitörlővel áttörlöd, amit kell és nem lenyalogatjuk, miután pisiltünk/kakiltunk, nem szagolgatjuk idegenek s_ggét, nem esszük fel a másik ürülékét, nem gázolunk át rajta és hiába mosod le anya.. :D

Szeretem, imádom az állatokat, de vannak határok és ez az együttalvás nekem nem fér bele. Lehet bandázni a kanapén, de alvásnál meg van a kis saját helye, mindenki aludjon ott.

2021. jún. 1. 09:43
 37/44 anonim ***** válasza:
43%

36# Hiába fürdik két ember, fertőzhetik egymást akármilyen nyavalyával. Míg egy kutya nem fog megbetegíteni, sem más állat, ugyanis teljesen más baktériumok, vírusok veszélyesek az emberre, mint a kutyára. Más a génállományod. Ezért nem tud egy kutya teherbe ejteni egy nőt, vagy éppen fordítva. Kb ugyanolyan baromság rettegni a baciktól...

Egyébként nem is egészséges fürdetni a kutyát, bőven elég évente 2-3 alkalommal. Tappancsait is csak a lakás tisztasága miatt öblítem le, a popsiját is kitörlöm nedves wc papírral, ami még egy nagy adag szar után is tiszta marad. Az állatok popsija öntisztítós, míg az ember segge a 40. törlés után is majdhogynem szaros marad...

Az állatok sokkal tisztábbak az embernél. Ja, és szerethetőbbek!

2021. jún. 1. 12:06
 38/44 anonim ***** válasza:
72%
Én sem értem a 36-ost, a mi kutyánk velünk alszik, bújik hozzánk, de nem nyalogatjuk egymás száját. Szőrös? Az ember is…. Hosszúhajú nő/lány családtagjaim vannak, ők is hullajtják a hajukat… porszívózni kell.
2021. jún. 1. 12:54
 39/44 anonim ***** válasza:
37%

"Míg egy kutya nem fog megbetegíteni, sem más állat"

na ez úgy baromság ahogy van. veszettségről, bélféregről pl hallottál már? az e.coli ott van a kutyaszarban meg a tiedben is, mindkettőtől meg tudsz betegedni.

2021. jún. 1. 13:15
 40/44 anonim ***** válasza:
61%
39. Oltásról, féreghajtóról hallottál már? Tudod az elsőt évente, a másodikat 3 havonta végzik a gondos gazdik. Akik meg leszarják azok az ágyba se engedik be a kutyát. Egyáltalán láttál már kutyát élőben 1 km-nél közelebbről?
2021. jún. 1. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!