Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hagyjam, hogy a kutyám velem...

Hagyjam, hogy a kutyám velem aludjon?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 22:06
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
69%

18, jól is tetted hogy nem álltál le olyan mellett aki hisztizett emiatt. Én sajnos megtettem... kidobott az ágyából, majdnem a szobájából is, mert talált a ruhámon egy kutyaszőrt. És én mégcsak vele sem alszom... De igen van kutyám, (tudta hogy van) és a kutyatartás ezzel jár baszki. Még apám is képes volt elfogadni hogy a barátnője (kijárós!!) állata velük aludjon...

/Mondjuk az exemmel kapcsolatban később kiderült hogy túl sok kompromisszumot kötöttem és az is hogy nem szeretett csak kellett mellé valaki hogy elmondhassa, van nője. De arra jó volt az egész hisztije hogy megtanuljam, aki így áll az állatokhoz az nagyon nem hozzám való. 26N/

2021. máj. 28. 06:46
 22/44 anonim ***** válasza:
29%
Ne. Igénytelen. Biztos nem tudnék kutyaszőrös ágyban aludni, amibe még a szaros seggét is beletörli. Egy állatnak semmi keresnivalója az ágyban.
2021. máj. 28. 06:50
 23/44 anonim ***** válasza:
30%

Ha nem zavar a kutya szőr,a séták alkalmával össze szedett (akár szemmel alig látható) kosz és mindenféle utca retek,a kutya szag,az esetleges élősködők ha mégse jó a védekezésre vett cucc,és az,hogy nem férsz el rendesen aludhat senki nem tiltja meg.

Én nem aludnék.Egészségesebb,ha van saját helye.Az egész család se egy ágyba alszik gondolom.Szülők se a gyerekekkel általában..

2021. máj. 28. 07:34
 24/44 anonim ***** válasza:
35%
Szánalmas, ahogy a sok állatbarát lepontozza azokat, akik szerint a kutyának semmi helye az ágyon. Személy szerint jobban szeretem az állatokat sokszor mint az embereket, de én is ugyan ezen a véleményen vagyok, kutyának kint helye!!!!!!!
2021. máj. 28. 07:47
 25/44 anonim ***** válasza:
29%
Egyik kutyám max a simi erejéig jön fel, a másik hozzám bújva alszik, szerintem ezzel nincs baj, meg azzal sem, ha valaki az egész hálóba nem engedi be a kutyát.
2021. máj. 28. 07:56
 26/44 anonim ***** válasza:
76%

Hát az én kutyám szőre nem hullik ez nem lehet kifogás,illetve rendszeresen van kozmetikában,tisztább mint sok ember főleg hogy otthon is rendben van tartva.

Ennek ellenére ritkán alszik együtt a gyerekkel,mert szokása a takaró közepén terpeszkedni és nem túl kényelmes így neki.

Egyébként én még az orvost is megkérdeztem és semmi kivetnivaló nincs benne szerinte sem. Persze a válaszom úgyis le lesz pontozva hajrá ha ennyi öröm van :D

2021. máj. 28. 08:06
 27/44 anonim ***** válasza:
21%
én biztos nem akarnám azt a sok kutyaszőrt az ágyamban
2021. máj. 28. 08:10
 28/44 anonim ***** válasza:
50%

Nálunk 2 kölyök kutya van.

Az elején mikor még nem mehetettünk sétálni az oltások miatt talán kétszer velünk aludtak az első pár napban, amikor még nagyon féltek.

De vettünk nekik ágyat és kennelt is.

Mostmár 9 hónaposak.

Rendszert vittünk az életükbe.

Este 7kor megvan az utolsó séta és a vacsi.

Utána már maguktól mennek be a kis helyükre egy másik szobába.

Volt ezelőtt egy kisméretű kutyusunk is, ő is a saját helyén feküdt.

Nagyon ritkán mikor a férjem éjszakás volt velem aludt, mert féltem egyedül.

Ne akarjunk álszentek lenni, szerintem sem egészséges ha a kutya minden éjszaka egy ágyban alszik velünk.

De azért ne ítéljünk el senkit sem aki a kutyájával alszik, mert nem tudhatjuk, hogy miért van ez így.

Én úgy gondolom,hogy nem helyes, ha azzal foglalkozunk, hogy a másik mit hogyan csinál.

Ha a kutyussal alszik, aludjon vele ha nem alszik vele,akkor meg nem alszik.

Valakinek ez valakinek az.

De ezért követ vetni bárkire is és ,,barátpótlónak" vagy igénytelennek nevezni ezmiatt bárkit is, hát nagyon primitív dolognak tartom.

De mindenki a saját szegénységi bizonyítványát írja alá, ezzel a viselkedéssel.

2021. máj. 28. 08:35
 29/44 anonim ***** válasza:
68%

Hosszú szőrű németjuhászunk van. Nyilván állat szaga van, ugyanis egy állat, és a szőrét is hullajtja, de…

1) minden séta után lemossuk a tappancsait még a lakáson kívül, illetve ha sár van, akkor a hasszőrzetét is, ergo a kutya mindig tiszta

2) akinek tetves, bolhás a kutyája, miért nem viszi orvoshoz?! A mienk nem tetves, nem bolhás, nagyritkán egy-egy kullancs max.

3) van jó kis Miele porszívónk, a szőrt felporszívózzuk, nem úszik minden a szőrben

=> simán bemászik mellénk az ágyba, nagyon tiszta emberek vagyunk, de a kutyánk is az. Családtag.

Egy ilyen kutyát mint a miénk nem lehetne kiverni az udvarra, mindig mellettünk akar lenni, együtt csinálunk mindent.

2021. máj. 28. 08:42
 30/44 anonim ***** válasza:
27%
Igen, vele alszok. Néha Ő az én ágyamban, néha én az övében.
2021. máj. 28. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!