Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hagyjam, hogy a kutyám velem...

Hagyjam, hogy a kutyám velem aludjon?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 22:06
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha tudsz úgy nyugodtan aludni hajrá. Bár szerintem jobb lenne nekibha lenne saját kis helye. Velem egyszer aludt a kutyám, reggelre arra ébredtem hogy a lepedőn mászik egy kullancs, egy másik pedig a combomba fúrta magát. Hiába volt kullancs riasztó nyakörve
2021. máj. 27. 22:14
 2/44 anonim ***** válasza:
67%

Mióta megvan a kutyám, vele alszom. Nagyon hamar megszokta, hogy este nincs mászka, így este 10-től másnap 7-8-ig alszik, nappal pedig lefárasztom annyira, hogy ez az állapot meg is maradjon, így nem marad fölös energiája éjjelre. Most is itt fekszik mellettem. Éjjel arra kelek, hogy hozzám simul, ráteszi a nagy buksiját a fejemre, és sóhajt. :D <3

1# Ez hülye kifogás. Lehet másféle módszerrel is kiküszöbölni a kullancsokat...

2021. máj. 27. 22:31
 3/44 anonim ***** válasza:
28%

Biztos velem van a baj, de elég beteg, ha valaki a kutyájával alszik... Akármennyire is szeretjük, meg családtag, akkor is egy állat! Egy állat, ami napközben kint mászkál a koszban, ahova a csövesek húgyoznak, a madarak ürítenek, ahol lehet két napja egy elpusztult állat hevert... Továbbá, hempereg a koszos fűben(meg egyéb gusztustalan dolgokban...)... Pisil, kakil...

Fürdetheted te minden nap, akkoris baszd ki! Koszos marad, mert egy állat! Maga a tudat is, hogy egy állat, ami minden retket összeszed, és te vele alszol!

Fúj... Ne már...

Értem én, hogy az ilyen - többnyire nőknek - nincs pasijuk, és nem akarnak egyedül aludni, de akkoris...

Ilyen nőtől is már az első randin menekülnék, ha megtudnám, hogy a kutyájával alszik... Gondolnám, hogy ez se normális...

2021. máj. 27. 22:41
 4/44 anonim ***** válasza:
70%
Felnőtt labrador mellett te nem fogsz elférni egyszemélyes ágyban. Inkább fogd meg és tedd a helyére, ha észreveszed, hogy befekszik melléd. Idővel rá fog jönni, hogy ha a helyére megy feküdni, akkor nem zavarják meg a pihenését pakolgatással.
2021. máj. 27. 22:46
 5/44 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk az a szabály, hogy du. lehet közös chillezes a kanapén, de a hálószobába, konyhába nem jöhet be, mert az már nagyon nem higiénikus.
2021. máj. 27. 22:46
 6/44 anonim ***** válasza:
36%

Nekem, míg volt kutyám, maximum reggeltől lefekvésig lehetett bent a házban. Ágyra, fotelra meg sehova sem mehetett fel! Megtanulta, hogy nem is szabad felmennie, és elvolt a szőnyegen.

Utána ment ki a helyére, mivel házőrző volt mindegyik kutyám, nem pedig pasi/barátnőpótló...😂

Tudom, most kegyetlen vagyok, mert a kutya nem bent aludt éjjel, hanem ki merészeltem rakni éjjelre...😅 Biztos én vagyok a hülye, mert én azért tartottam a kutyát, hogy védje a házat, nem pedig összeért a hátsónk a takaró alatt éjjelente...😅

2021. máj. 27. 22:48
 7/44 anonim ***** válasza:
36%

Nem csak a bűz, hanem a rengeteg szőr is! Főleg, amikor vedlik!😅

Egyébként is mindig hullik a kutya szőre. Bele sem merek gondolni, mi lehet a kettes ágyában, mikor vedlik a kutyája...

Ha még a szagot is hozzáveszem...😲 Libabőrös lettem...

2021. máj. 27. 22:53
 8/44 anonim ***** válasza:
74%

Gondold végig, hogy a kutya hátralévő életében, ha felnő (ha kölyök) is aludhat-e veled. Ha nem szeretnéd, akkor ne, következetes legyél, különben csak össze zavarod az állatot.

A másik, ha most nincs párod, de lesz, vagy gyereked lesz, és valaki más elveszi a kutya helyét, rosszul fogja viselni, egyed függő hogy fog reagálni, de akár támadhat is. Olyan már történt, hogy egy labrador, aki túlzottan családtag volt, a család újszülött gyermekét megölte, mert úgy érezte, kitúrta őt a gyermek a helyéről. Keress rá, a hírek között megtalálod. Ezért fontos, hogy a kutyának meglegyen a családban a helye, és ne a gyerek, vagy a társ helyére kerüljön, hanem következetesen abba a szerepbe, amibe később is szánjuk.

2021. máj. 27. 23:28
 9/44 anonim ***** válasza:
50%

Manapság ez szinte divat, sőt, van, aki csirkét vagy disznót is felenged az ágyára, ugyanis egyesek házikedvencként tartják őket.

Nem engednék az ágyamba semmilyen állatot. Akármennyire is szeretem őket.

Ahogy a fenti hozzászólásokban is leírták. Abszolút nem higiénikus! Mindenkinek megvan a maga "fészke". Kutyának a kosara illetve a háza, amennyiben kinti kutya.

2021. máj. 27. 23:35
 10/44 anonim válasza:
38%
Szerintem nem valami higiénikus, én ha fizetnének sem aludnék kutyával, de ha te így szeretnél, akkor aludj vele.
2021. máj. 27. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!