Mióta megvan a kutyám, vele alszom. Nagyon hamar megszokta, hogy este nincs mászka, így este 10-től másnap 7-8-ig alszik, nappal pedig lefárasztom annyira, hogy ez az állapot meg is maradjon, így nem marad fölös energiája éjjelre. Most is itt fekszik mellettem. Éjjel arra kelek, hogy hozzám simul, ráteszi a nagy buksiját a fejemre, és sóhajt. :D <3
1# Ez hülye kifogás. Lehet másféle módszerrel is kiküszöbölni a kullancsokat...
Biztos velem van a baj, de elég beteg, ha valaki a kutyájával alszik... Akármennyire is szeretjük, meg családtag, akkor is egy állat! Egy állat, ami napközben kint mászkál a koszban, ahova a csövesek húgyoznak, a madarak ürítenek, ahol lehet két napja egy elpusztult állat hevert... Továbbá, hempereg a koszos fűben(meg egyéb gusztustalan dolgokban...)... Pisil, kakil...
Fürdetheted te minden nap, akkoris baszd ki! Koszos marad, mert egy állat! Maga a tudat is, hogy egy állat, ami minden retket összeszed, és te vele alszol!
Fúj... Ne már...
Értem én, hogy az ilyen - többnyire nőknek - nincs pasijuk, és nem akarnak egyedül aludni, de akkoris...
Ilyen nőtől is már az első randin menekülnék, ha megtudnám, hogy a kutyájával alszik... Gondolnám, hogy ez se normális...
Nekem, míg volt kutyám, maximum reggeltől lefekvésig lehetett bent a házban. Ágyra, fotelra meg sehova sem mehetett fel! Megtanulta, hogy nem is szabad felmennie, és elvolt a szőnyegen.
Utána ment ki a helyére, mivel házőrző volt mindegyik kutyám, nem pedig pasi/barátnőpótló...😂
Tudom, most kegyetlen vagyok, mert a kutya nem bent aludt éjjel, hanem ki merészeltem rakni éjjelre...😅 Biztos én vagyok a hülye, mert én azért tartottam a kutyát, hogy védje a házat, nem pedig összeért a hátsónk a takaró alatt éjjelente...😅
Nem csak a bűz, hanem a rengeteg szőr is! Főleg, amikor vedlik!😅
Egyébként is mindig hullik a kutya szőre. Bele sem merek gondolni, mi lehet a kettes ágyában, mikor vedlik a kutyája...
Ha még a szagot is hozzáveszem...😲 Libabőrös lettem...
Gondold végig, hogy a kutya hátralévő életében, ha felnő (ha kölyök) is aludhat-e veled. Ha nem szeretnéd, akkor ne, következetes legyél, különben csak össze zavarod az állatot.
A másik, ha most nincs párod, de lesz, vagy gyereked lesz, és valaki más elveszi a kutya helyét, rosszul fogja viselni, egyed függő hogy fog reagálni, de akár támadhat is. Olyan már történt, hogy egy labrador, aki túlzottan családtag volt, a család újszülött gyermekét megölte, mert úgy érezte, kitúrta őt a gyermek a helyéről. Keress rá, a hírek között megtalálod. Ezért fontos, hogy a kutyának meglegyen a családban a helye, és ne a gyerek, vagy a társ helyére kerüljön, hanem következetesen abba a szerepbe, amibe később is szánjuk.
Manapság ez szinte divat, sőt, van, aki csirkét vagy disznót is felenged az ágyára, ugyanis egyesek házikedvencként tartják őket.
Nem engednék az ágyamba semmilyen állatot. Akármennyire is szeretem őket.
Ahogy a fenti hozzászólásokban is leírták. Abszolút nem higiénikus! Mindenkinek megvan a maga "fészke". Kutyának a kosara illetve a háza, amennyiben kinti kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!