Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hagyjam, hogy a kutyám velem...

Hagyjam, hogy a kutyám velem aludjon?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 22:06
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
63%

Barátnőmmel a kutyája miatt szakítottam.

Amikor átmentem hozzá aludni folyton féltékenységi rohamot kapott az ágyhoz szoktatott kutya és többször megharapott. Nem játékból vagy ügyetlenségből tette, komolyan kárt akart bennem tenni és megmaradtak a hegek.

2021. máj. 28. 00:27
 12/44 anonim ***** válasza:
74%
Nekem tacskó méretű kutyám van, én vele alszok egy 180 széles ágyon, az egyik felén van neki egy pokróc leterítve és szigorúan azon marad, soha nem fekszik az ágyneműmre. Így hogy ilyen kicsi még így is sok helyet foglal mert keresztbe kasul fekszik. Egy labradorral már nem szívesen aludnék. Egyébként azért szeretek vele aludni mert megnyugtató hatással van rám, szeretem a közelemben tudni.
2021. máj. 28. 00:31
 13/44 anonim ***** válasza:
70%

Köztes megoldás:

Én közvetlen az ágyam mellett készítettem neki egy kis fészket, ott alszik. Ha álmodik valami élénket és vakkantgat még el is érem hogy felsimogassam. Nekem is megnyugtató a jelenléte.

Az elején próbálgatta az ágyamat is, de túl puha, besüppedt alatta és azt a bizonytalan érzetet nem szerette.

Amúgy valószínűleg a kettes válaszolónak se idegen a mosógép, nekünk sem. Plusz minden lefekvés előtt átdörzsölöm őt levendulás szőrápolóval.

Látom itt sok válaszoló fejében az udvarra dísznek kicsapott loncsos, sáros, koszos, büdös állatok képe él. Ez nagyon szomorú.

(Felesleges leállni vitatkozni velem úgysem fogok válaszolni. Privátban sem.)

2021. máj. 28. 00:38
 14/44 anonim ***** válasza:
81%

az én kutyám velem vagyis velünk (én+párom+kutya)alszik kiskora óta most 4 éves.

van az ágyba egy párna a fejem felett ami magasabb azon 1 pléd és az az "ő helye" de van mikor éjszaka mászkál és mikor hol alszik....

van egyébként külön fekhelye az ágy mellett illetve a konyhába de abba csak napközbe fekszik. én imádok vele aludni. főleg mikor a fejemhez bújik...kinek mi....

egyébként ő kicsi 3,5 kg de sztem a kis és közepes testű kutyákkal ez nem gond.

a szőr meg akkoris az agyba kerül ha nem ott alszik...tehát mindegy.sűrű porszívózás + ágynemű csere és kész.

sokan alszanak kutyával.

egyébként tisztább a kutyám mint némelyik ember..

2021. máj. 28. 01:22
 15/44 anonim ***** válasza:
79%

"Fürdetheted te minden nap, akkoris baszd ki! Koszos marad, mert egy állat! Maga a tudat is, hogy egy állat, ami minden retket összeszed, és te vele alszol!"

Te is egy állat vagy, mivel sem növény, sem gomba nem vagy. Meg kellett volna tanulni általános isiben a bioszt.

2021. máj. 28. 03:42
 16/44 anonim ***** válasza:
76%

"Értem én, hogy az ilyen - többnyire nőknek - nincs pasijuk, és nem akarnak egyedül aludni, de akkoris..."

Nagypapám felnőtt juhászkutyával aludt együtt. Nem kell hozzá magányos nőnek lenni.

"Fürdetheted te minden nap, akkoris baszd ki! Koszos marad, mert egy állat! Maga a tudat is, hogy egy állat, ami minden retket összeszed, és te vele alszol!"

Sok kutya tisztább és ápoltabb, mint egy átlag magyar kisgyerek. És következetesebben is van nevelve... Közös udvaros társasházban lakok, aludtam már a szomszéd pincsijével + a másik szomszéd két macskájával együtt sokszor, és nem lett semmi bajom.

2021. máj. 28. 04:16
 17/44 anonim ***** válasza:
77%
Tacskónk van. Mint sok helyen, nálunk is úgy kezdődött, hogy àgyra nem jöhet. Aztán a férjem párszor felvette, már velünk alszik. Annyira figyel ránk, hogy fel ne èbredjünk. Ha lemegy, vagy feljön, èszre sem vesszük. Imádom ahogy bújik, úgy fekszik mindig hogy hozzám érjen, vagy a feje van a làbamon, vagy àtöleli a làbam. Hülyeség amit páran irnak. Nem leszünk kutya szagúak, a szőrt össze lehet szedni, nyilván ha kutya van a házban amúgy is többet kell takarítani.
2021. máj. 28. 06:07
 18/44 anonim ***** válasza:
69%

Jajj az ilyen begyepesedett tisztasagmanis emberre ra neznek azert mennyire “tiszta” ...

Ez a “kint van a mocsokba”

Mert a gyerek nincs kint a mocsokba? Az nem furdik bele a homokba,fube,stb?

Nem viszi be cipovel kezevel a mocskot?

Mert az en kutyam pl nem . Szoba kutya,van az udvaron is sokat , de a foldre se fekszik le XD pokrocot kell neki letenni, kenyes , es milyen jol teszi XD !

Udvar utan labmosas ! Kozmetikaba hordom 2-3 hetente ! Rendbe van!

a kutyanak szore van es hullik, neked is szorod van hullik meg a hajad is , a borod is hamlik..... csak nem annyira latvanyos mint a kutyaszor.

Takaritasz magad utan is, lehuzod az agynemu magad utan is ha igenyes vagy akkor meg nem mindegy?

Logika logika..... atya vilag.

Szerintem mindenki dontse el amugymeg hogy kutyaval,kolyokkel,malaccal,kigyoval vagy mivel akar aludni!

Amugymeg nekemis “nehezebb” volt igy part talalni, hogy az agyba a kutya mert van aki igy velekedett rola mint itt a sok “tisztasagmanias kenyes” de jott egy olyan ember aki elfogadta sott imadja ha velunk alszik. Igy nem banom egy percig sem hogy visszautasitottam az ilyeneket !

2021. máj. 28. 06:35
 19/44 anonim ***** válasza:
65%
Tisztabb van nalam 3 kutyaval az agyba/hazba mint egy olyannal akinek allat sincs. Erre varj gombot.
2021. máj. 28. 06:37
 20/44 anonim ***** válasza:
76%
Inkabb kutyaszőr, mint dohanyfust egy lakasba!
2021. máj. 28. 06:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!