Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Apró méretű támadó kutyával...

Apró méretű támadó kutyával mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy kistestű, ha jól tudom azt meg nem bánthatom, mert nem tud nagy károkat okozni. Sétálni járok és valahol heti egyszer minimum összefutok vele. Nem tudom kié, állítólag nem tudja a gazdája bent tartani és mindenkit megkerget. Tegnap hátulról a lábamnak ugrott, még jó, hogy vastag nadrág volt rajtam. Nem lett bajom, de azért rendesen megküldtem az oldalát, mert nem akart elengedni.

Mit tudok csinálni? Bántani nem lehet, mert tényleg apró, de marhára elegem van, hogy random bokrokból ugrik rá az emberekre.

2021. máj. 20. 12:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos átfociznám az utca túloldalára
2021. máj. 21. 15:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy aki a kisebbet bántja? Hát itt a kisebb megy neki a nagynak úgy mintha nem lenne pont jó focilabdának.

Adjál neki öcsém,egyszer találsz be jól.Többet nem fog támadni,egy életre megtanulja,hogy idegeneket nem harapunk mert kapunk..

2021. máj. 22. 00:41
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, vigyél magaddal valami jó büdös dezodor sprayt, és fújd rá a kutyára.

:-D

2021. máj. 22. 13:04
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Indiana Jones összetekert ostort vitt magával. :-)

Te vigyél összetekert derékszíjat. Elfér. Ha támad, csapj vele oda egy jókorát.

De szerintem, hogy egyszer már "megküldted az oldalát", megjegyezte, hogy tőled tartania kell. De mást továbbra is zaklatni fog.

legjobb lenne önkormányzatnál jelenteni, hogy fogják be.

2021. máj. 22. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!