Az a gondom, hogy kistestű, ha jól tudom azt meg nem bánthatom, mert nem tud nagy károkat okozni. Sétálni járok és valahol heti egyszer minimum összefutok vele. Nem tudom kié, állítólag nem tudja a gazdája bent tartani és mindenkit megkerget. Tegnap hátulról a lábamnak ugrott, még jó, hogy vastag nadrág volt rajtam. Nem lett bajom, de azért rendesen megküldtem az oldalát, mert nem akart elengedni.
Mit tudok csinálni? Bántani nem lehet, mert tényleg apró, de marhára elegem van, hogy random bokrokból ugrik rá az emberekre.
Ha a kiabálásra stb. nem reagál, akkor rúgd fel. A paprikaspray is egy járható út - látom, gondolkozol rajta -, maradandó károsodása nem lesz tőle, de egy pár óráig csípni fogja a szemét. Viszont ha ezt választod, a célzást gyakorold be.
2021. máj. 20. 14:23
12/24 anonim válasza:
És a többiek még nem jelentették fel????
2021. máj. 20. 14:24
13/24 A kérdező kommentje:
Nem jelentette senki. Elég kevés fiatal van erre, inkább idősek laknak, ők meg nem mennek sétálgatni. Gondolom valamelyik idősebb emberé lehet, aztán nem tud vele mit kezdeni.
2021. máj. 20. 14:30
14/24 A kérdező kommentje:
Gyerekeket szokott kergetni, de ők szaladnak aztán ennyi. Postásokat nem érdekli, mások meg nem nagyon járkálnak erre.
2021. máj. 20. 14:32
15/24 anonim válasza:
13: de az nem legális, hogy "nem tud vele mit kezdeni".
Vaskos büntetés járhat neki! Ugyanis a gazda kötelessége megelőzni a kiszökést.
2021. máj. 20. 14:40
16/24 anonim válasza:
En nem bantanam a kiskutyat, hanem megprobalnam elkerulni. Miert kellene zaklatni?
Dolgoztam olyan helyen ahol az udvari kutya az elhalado jarmuveket kergette meg :) Vannak ilyen dilinyos kutyak, nem kell oket rugdosni.
2021. máj. 20. 16:37
17/24 anonim válasza:
#16 es te fizeted a tetanusz- meg egyeb oltasokat, ha a cukimuki kutyukacska megharapja?
2021. máj. 20. 17:16
18/24 anonim válasza:
Azért megnézném azok reakcióját, akik itt játsszák a nagy állatvédőt, ha önsétáltató Fifi nekimegy és mondjuk megharapja vagy tönkreteszi a ruháját. Én is lerúgnám egyből. Ráadásul az ilyennek általában oltása se szokott lenni szóval ha megkap nem kockáztatnék egy veszettségit. Pedig én is szeretem az állatokat, nekem is van, de vannak határok. Kóbor kutyát is fogadtam be.
2021. máj. 20. 18:39
19/24 anonim válasza:
18: ja persze.... Kívánok neked egy jókora "nemharapást" egy ilyen kis agresszív dögtől! Megtudnád, merre lakik a magyarok istene...
2021. máj. 20. 19:47
20/24 anonim válasza:
Hiaba toroltetitek ki a nem tetszo valaszokat ... aki a kisebbet es agyengebbet bantja, az egy gyoker!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!