Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagytestű kutyát 2x kell...

Nagytestű kutyát 2x kell etetni egy nap?

Figyelt kérdés

Ezt most hallottam, hogy nem szabad egy nagytestű kutyának egyszerre sok ételt adni mert hajlamos bélcsavarodást kapni.

Azt tudom hogy kaja után egy óra pihi kell, de hogy az etetés száma függene a méretétől arról nem.

Reggel nem is tudom hogy lehet megoldani az etetést, hiszen csak egészségügyi sétára viszem le, kb 10 percre. És ha ez előtt kapna enni akkor kb fél ötkor kellene keljek.

Szóval ez igaz? Ti hányszor etetikek ha nagyobb kutyátok van? És aki kétszer etet írna egy időbeli rutint?

2021. máj. 15. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Barfnál ponthogy nagy a kaja űrtartalma.

Tápnak kicsi.

2021. máj. 16. 06:49
 12/15 anonim ***** válasza:

2x etetem, nyáron néha 1x eszi meg.

Magy testű kutya

2021. máj. 17. 00:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagytestu kutyat ketszer kell etetni egy nap! Es ezt tartsd is be. Nagytestu kutyarol beszelek nem nemetjuhaszrol. Ha tenyleg nagytestu kutyad van ez fontos,es egyszerre ne adj sokat.Sajnos en ezt nem tudtam eddig es ket hete meghalt a 6 eves kozepazsiaim,gyomorcsavart kapott
2021. jún. 6. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:
13 a németjuhász nem nagytestű?
2021. jún. 6. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:
14 a nemetjuhasz nincs kiteve ennek a veszelynek. Nagytestu kategoriaba soroljak ugyan de en az igazan nagytestuekrol beszeltem mint pl. a KAJ vagy Kangal
2021. jún. 6. 16:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!