Kutyások, ez nem fertőzésveszélyes?
Lassan 18 eve kutyakkal lakok, alszok.
Napi 3xsetalunk.
Nem voltam beteg toluk.
Ha saras ido van akkro meleg vizzel a labuk es a hasuk le van mosva.
5 hetente furdenek.
Vedekezunk kullancs, bolha, szunyog es fergek ellen is.
En sose gondolkoztam ezen
Bar ha Budapest bevarosaban laknek.akkor lehet minden seta utan minimum egy melegvizes mancs mosas,megejtenek. Egy bnom lakott regen Zugloban hat undorito es budos volt az utca mindenhol hugy.. Nem cssk kutya de emberi is.
6-os nem egész Budapest olyan.
Zugló pont az egyik legrosszabb környék.Király utca,Keleti környéke,Lehel csarnok környéke,Blaha is kerülendő hely Pesten.
Tele van cigányokkal (esküszöm nem vagyok rasszista,de ha egyszer olyanok erre amilyenek nem lehet nem elkülöníteni,hogy ŐK olyanok..) és minden tiszta kosz,retek,verekedés van,kéregetés úton-útfélen..
Ezekre a helyekre nem hogy kutyával,semmivel ne menjetek fertőzés veszély miatt SE.Főleg lakni.:D
De a többi hely jó Pesten is.Ott a liget ami kb egy egész kerületnyi zöld övezet,szabadtér.Margit sziget,Normafa,ilyesmi.Ha Pesten jár valaki kutyával ezeket a helyeket keresse,itt biztos nem lesz semmi fertőzése a kutyának se. :D
De egyébként minden nap végig mossák a járdát a legtöbb kerületben reggelente.
32 éve tartok kutyát, soha semmit nem kaptam el egyiktől sem. Hozzáteszem azt is, hogy 8 éve nyersen etetek.
Ezzel szemben pl. Gastlandban elkaptam már brutál gyomorfertőzést (azóta nem járok többet oda).
Ez elég sokatmondó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!