Miért nem szedik fel a kutyaürüléket a gazdák, a parkokban, játszótéren stb?
Na, miért nem?
Mert emberből vannak. Azok között meg van olyan, aki nem szedi fel, eldobja , bármi szemét van a kezébe, odapisál, ahol éppen a szükség éri, kidobálja a felesleges dolgokat a lakótelepi ablakon, és lehetne sorolni.
ma 13:20
Mondjuk azért, mert egy eldobott zsepire, csikkre rálépve nem marad olyan maradandó, illatos emlék a cipőtalpon, mint egy kutyagumi után.
Két ember van aki felszedi és aki nem.
Tényleg ezért ítélik meg a kutyásokat :( Pedig azért sokan tisztességesen felszedik. Csak látva pár olyat aki nem és le van húzva minden kutyás :(
Mondjuk nálunk is volt olyan játszótéren,hogy emberi szar volt a bokor tövében,papírzsepik rajta/mellette. Mivel a kutya nem törli ki seggét valószínű emberé volt. Na ez már tényleg undorító!!!!!
Sajnos azon a részen rendszeresen ez van,plusz sörös üveg,hányás,5 millió csikk.
Én ha a baráti körömből is eldob vmit,egy csikket egy,üveget,zsepit bármit. Rászólok,hogy ez undorító,ne dobd már el. Volt akit sikerült rá szoktatnom,hogy a zsepit,üveget ne az utcán hajítsa el.Csikkről már nem nagyon lehet leszoktatni az embereket :/
Köpések is rohad undorítóak én azt szoktam mosni a kutyám mancsáról -.- próbálok azért figyelni.
Azért könnyebb elkapni egy kutyást, aki a végtermék felszedése hiányában szépen odébbsétál.
És igenis tessék szépen rászólni, én is megteszem az erkélyről, ha látom, hogy odacsináltatják az ebet a kertbe szépen szólók és ledobok egy zacsit is:)
Az a lényeg, hogy tisztességesen kell szólni, mert akkor - jó esetben - tényleg elszégyeli magát az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!