Miért nem szedik fel a kutyaürüléket a gazdák, a parkokban, játszótéren stb?
Én is felszedem, de ha a látási viszonyok/avar nem engedték a parkban, akkor volt, hogy ott hagytam, nyilván nem tapogattam körbe x m2-t, ahol a kutyám megfordult, mielőtt megtalálta a neki tetsző helyet.
Egyébként nem teljesen ide tartozik, de ami engem a legmélységesebben felháborít, hogy manapság egyre több eldobált injekciós tű hever a parkban, a játszótér közvetlen közelében, na meg szanaszét tört üvegek, de még a fűben is, hátha belelépnek a kutyák (az egyik ismerősünk német juhászának sikerült is a múlt héten), na meg majd mi is, ha már elég lesz vékonyabb talpú cipő/papucs! Úgyhogy ha már választani kell, inkább szart sikálok, mintsem üvegbe/fertőzött tűbe lépjek.
Na meg egyébként főleg a jó időben az eldugott részeken hálistennek igen szeretnek a "hajlékonyak" is kakikálni. (14. ker. Pillangó park)
-elnézést, ki vagyok ezek miatt egy kicsikét akadva -
Ez lehetne a nap kérdése!
Én is mindig felszedem (pedig nem kis adagot termel a drágám), nem csak mások miatt, hanem magam miatt is, mert tuti, hogy másnap én lépnék bele a saját kutyám szarába (és meg is érdemelném)!
Ismerek pár „nagy kutyás” hírében álló embert, tippeljetek hány szedi fel a kutyája után?! Jó ha fele. Pedig olyanok akikről azt gondolná az ember, hogy ők biztos nem hagyják ott, pedig de.
Mert igénytelenek és bunkók. Szomorú, hogy barátnőm se szedi nagyon sok helyen, lakótelepen pl....hiába pofázok...
Én akkor hagyom csak ott, ha nagyon híg, vagy olyan sűrű bozótba tojik, hogy nem tudok bemászni érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!