Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panel házba lehet vinni...

Panel házba lehet vinni labradort? Nem bolondul meg?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy elköltözzünk, és van egy labink és nem fog-e megbolondulni??

Úgy tervezem, hogy napi 4X-5X biszem le őt sétálni, szeretek futni, szóval ott tud mozogni meg vannak ugye parkok és ő nem szalad el. lehet vele játszani pl. dobálgatni botot és visszahozza szóval ezzel nincs probléma, de amíg suliba vagyok és a szüleim dolgoznak addig nem szedi szét a házat?? egyébként jól nevelt kutyus, nagyon édes, de most kertes házba lakunk (azért költöznénk mert most ugymond vidéken élünk, és nincs vmi jó közlekedés a belváros felé) szal ha elmegyünk panel be nem fog-e megváltozni, őrjöngeni? Am van még kettő pincsink is de ők biztos tűrnék... csak a labival van gond

2010. aug. 23. 20:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
20:23 nak szólt
2010. aug. 23. 20:29
 12/18 anonim válasza:
Egyébként még hozzá tenném azt hogy nem fogja szétszedni a házat, nem fog örjöngeni, csak azt tanácsolnám, hogy a napjai során legyen nagyon, de nagyon sokat kint a szabad levegőn. és mikor valami jó dolgot csinál, vagy ami tetszik neked, akkor jutalmazd meg. Simogasd meg beszélj hozzá szépeket, vagy adj neki kutyakekszet.
2010. aug. 23. 20:33
 13/18 A kérdező kommentje:

köszi :D amúgy rengeteget beszélgetek vele, és nagyon sokat játszunk is :D imádom, nagyon aranyos...

köszi a választ:)

2010. aug. 23. 20:36
 14/18 anonim válasza:
42%
a labrador fajtárol,mint olyan.mit tudsz ugyanis vizszeretö,neki a viz az eléte.ha eddig "csak"kertben volt az sem ideális neki.de panelban nagytestüt tartani majdnem állatkinzás.
2010. aug. 23. 20:42
 15/18 A kérdező kommentje:
most is vittem úszni, és ez után is vinném
2010. aug. 23. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:
A három kutya tartása tényleg ütközHET jogszabályba, de ez mindenhol helyi szintű, ha jól tudom, önkormányzati szinten határozzák meg, de tulajdonképpen lényegtelen, baromira nem ellenőrzi senki, hány kutyád van.
2010. aug. 23. 20:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Sztem nem ütközik jogszabályba,mert mi társasházban lakunk(nem panel),és van egy szomszéd akinek van két szánhuzó kutyája és egy ír szetterje a lakásában,és le se tojják,hogy hány kutyát tart!
2010. aug. 23. 21:04
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :D
2010. aug. 23. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!