Illetlenség megkérni a vendéglátót, hogy zárja el a kutyát, ha olyan vendég jön, aki nagyon fél tőle?
Már bocsi, de az én kutyám se nem nyálaz, se nem ugrál, se nem szőröz össze senkit, sőt, nem is harap (terápiás kutya). Ha vendég jön, akit nem ismer szépen elvonul a helyére. Maximum, ha nagyon szimpatikus neki az idegen, lefekszik a lába mellé. Ha tetszik, ha nem, nekem családtag. Legjobb barát, társ stb. Sőt, mi több, sokkal többet ér, és jobban szeretem, mint a random kölyköket a játszón, tovább megyek, jobban mint a legtöbb ismerősömet. Már a sokadik kommentedben degradálod le kutyákat kérdező. Ez egy kutyásnak pont annyira sértő, mint amennyire neked, hogy emberhez hasonlítjuk őket...
Ennek ellenére, ha a vendég megkér, külön csukom. Kivéve ha téged látnálak vendégségbe, mert téged nem engednélek be.
“ hány embert láttál így viselkedni?”
Nézz szét a gyakorin. Itt acsarkodik, meg észt oszt (a semmiből) a sok pállottszájú kommenthuszár, meg egy kanál vízben megfojtanák egymást, mert valaki szerint pl minden kutya nyáladzik stb. Ha meg összeengednénk őket, eloldalognának, pont mint amikor a két acsarkodó kutya közt kinyitjuk a kaput és lehűlnek a kedélyek.
Az én kutyám nem szőröz, nem nyálaz, nem szereti az idegeneket. Soha, ismétlem soha semmiben nem tett még kárt, kicsinek se.
Ellenében vendégeink babucikája úgy érezte pár éve, hogy mennyire jó felkapni a sorokból a squash ütőt és beleb.szni az okos tévénkbe. Csak 500 ezerbe került a csimi látogatása. #kösznem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!