Illetlenség megkérni a vendéglátót, hogy zárja el a kutyát, ha olyan vendég jön, aki nagyon fél tőle?
Nem illetlenség, és ha a vendéglátónak fontos, hogy a vendég jól érezze magát, akkor - amennyiben megoldható - meg is teszi.
Ha nem megy valamiért, akkor találkozzanak máshol.
“ Kulturált gazdi elzárja anélkül, hogy megkérnéd rá.”
Ettől szoktam agyfaszt kapni. Amikor megyek valahová, és nem engedik oda hozzám a kutyát.
Nem illetlenség. Nálunk ketten is vagyunk így a családban, én a bátyám kutyájával, a lányom pedig anyósom macskájával. Ha megyünk látogatóba anyósom mindig elzárja a macskát és alaposan ki is takarít, mivel a lányom allergiás a macskaszőrre. Én pedig szimplán csak félek a kutyáktól. Ezért a bátyám, ha meglátogatjuk mindig bezárja a másik szobába, ahonnan nem jöhet ki, amíg mi ott vagyunk.
Nem tartom ezt se illetlenségnek, se állatkínzásnak, ha fontos a vendéglátónak, hogy jól érezd magad, meg fogja érteni.
Szerintem minden gazda elzarja a kutyat ha latja, hogy zavarja a vendeget. Ez evidencia ... max Putyin szopatta meg Merkelt, de az politikai vicceskedes volt.
Koztudott, hogy Merkel kancellar asszony baromira fel a kutyaktol ... erre Putyin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!