Ez mi lehet?? Nagyon furcsa.
A kutyám mindig rossz evő volt. Ez nem újdonság, az orvos szerint nem baj ha kihagy egy egy étkezést, csak egyszerűen nem mindig éhes mint általában a kutyák. Ezt csak gondoltam tisztazom az elején.
Viszont tegnap nem evett, ezért gondolt ma meglep, és kapott kis nyers húst, amit imád. De olyan mintha nem lenne le a torkán. Rágja rágja, nyalja, szagolja de tényleg, mintha a leggyuloltebb kaja lenne és muszáj lenne ennie. A száraz kaját nehezen megette körülötte, szintén furcsa módon, de ez a hús dolog nagyon fura, adtam már a kezemből neki, kiköpi. Nem hinnem, hogy hirtelen megutalta, látszik h próbálja enni, de nem megy, mintha nem akarná lenyelni
Szenved vele, de pár szem szárazkaját evett. Mi lehet? A torka?
Biztosat csak az állatorvos tud mondani. Szerintem vidd el.
Azért szurkolok ne legyen komoly a baj és rendbe jöjjön.
El kéne vinned minél előbb állatorvoshoz, mert több mindentől lehet, így látatlanba senki nem fogja tudni megmondani neked.
Az is lehet, hogy talált valami tüske félét a kertben, ha kertesbe laktok. Nézted a száját belülről amúgy?
Állkapcsával is lehet valami, valami izomgyulladás pl.
Valami fáj neki, ez lehet egy tüske a szájban, vagy kívül a rágóizmoknál, vagy lehet a torka, de attól lehet a foga is, hogy rágta a csontot. Attól függ hogy rágta.
Vidd el állatorvoshoz.
Lehet,hogy az ilyen jellegű kérdéseknél elég lenne csak egy #ViddOrvoshoz kommentet spammelni.
Még mindig nem tudunk értelmeset mondani.Nem vagyunk állatorvosok,nem látjuk a kutyát,nem ismerjük az előzményeket csak amit ide leírtál.
Szerintem a torkával van valami.Most,hogy ez egy élesebb tárgy karcolata,gyulladás,kiszáradás vagy mi egyéb megint csak orvos tudja megmondani.Kár ilyenkor az időt húzni azzal,hogy ide bejegyzést írtok és kommenteket vártok.Telefon fel,állatorvos.
"Jó napot doktor úr/doktor nő!
Van egy kutyám xy éves,xy fajta,tegnap óta nem akar enni és én úgy látom,hogy nyelési nehézségek miatt.Mit javasol? :D"
Most vagy azt fogja mondani,hogy vidd be,vagy azt hogy kijön és megnézi.
Vagy pedig azonnal mondja is,hogy mit vegyél/mit adj neki hogy jobban legyen.
Igen, orvos. De ne oda, amelyik azt mondta,
" nem baj ha kihagy egy egy étkezést, csak egyszerűen nem mindig éhes mint általában a kutyák "
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!