Németjuhász fájdalmak, de nem értem mitől?
Lehetséges, hogy a növekedéstől csonthártya gyulladása van.
A másik ok a könyök sérülése lehet. De ezt csak röntgennel lehet pontosan megállapítani.
A tenyésztőt is megkérdezheted(ha onnan van) lehet történt ilyen egyik kutyájával, vagy csak örökletes viselkedés.
Nekem is volt hasonló problémám, megkérdeztem a tenyésztőt, mi lehet a baj, és mondta, hogy xy is így csinált, ezt kell tenni vagy épp nem
#1 igen kap kiegészítőket
#2,#5,#3nem csinált az orvos röntgent de lehetséges hogy elvisszük ha nem javul, még nincsennek meg a dp szűrései.
#4 A tenyésztőt kérdeztük mielőtt a kutyust haza hoztuk és azt mondta hogy se a szüleinek se a nagy szüleinek nem volt semmi problémája (a szüleit meg is mutatta )
"4 A tenyésztőt kérdeztük mielőtt a kutyust haza hoztuk és azt mondta hogy se a szüleinek se a nagy szüleinek nem volt semmi problémája (a szüleit meg is mutatta )"
Nj-t hivatalosan csak elfogadott dp röntgennel lehet tenyészteni. Minden törzskönyves alom szülője, nagyszülője, stb dp szűrt.
Viszont ez nem garantálja, hogy minden kölyök dp mentes lesz sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!