Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudok segíteni ,milyen...

Hogyan tudok segíteni ,milyen gyógymódok vannak egy daganatos kutyus esetében.13 éves és az orvosok nem akarnak segíteni mivel idős?

Figyelt kérdés
Hogyan tudok segíteni ,milyen gyógymódok vannak egy daganatos kutyus esetében.13 éves és az orvosok nem akarnak segíteni mivel idős,kis máltai kutyusról van szó?

#daganatos kutyus gyógyítása
2021. ápr. 18. 13:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha bízol az orvosodban, akkor fogadd el a véleményét! Nekem 17 éves volt a macskám, amikor az orvos mondta, hogy nem érdemes műteni mert a daganat gyorsan terjed és egyrészt a műtét is baromi kockázatos, másrészt nem trancsírozná feleslegesen.

Azt mondta, hogy maximum fél éve van, vigyem sűrűn kontrollra és amíg nincsenek fájdalmai addug hagyjuk.

Valóban fél éven belül kezdett rosszabbodni az állapota, aztán amikor már nem evett és nem ivott plusz fel sem kelt, kihívtam a dokit. :(

Kérhetsz másodvéleményt, de sok a kókler orvos akik a pénzért inkább megműti akkor is, ha semmi értelme...

2021. ápr. 19. 09:55
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
Altatas.
2021. ápr. 19. 12:56
 13/23 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező most olvastam véleményeket eg yállatorvosról, aki homeopátiás állatorvos, nagyon dícsérik.

Linkelem a weboldal címét, keresd meg.

[link]

2021. ápr. 19. 15:10
 14/23 anonim ***** válasza:
18%
* egy állatorvosról
2021. ápr. 19. 15:10
 15/23 A kérdező kommentje:

Tisztára rosszul vagyok.Ez a negyedik orvos,aki látta a kis kutyámat.A jelenlegi szerintem csak le akar húzni 5 perc 8.000 ft. és húzza mint a rétes tésztát.Lehet hogy deszt vízzel oltja,de az egyik injekció cálcium.Azt mondta hogy meg lehet operálni,csak pár injekciót kell neki beadni.

Mit csináljak,mert érzem hogy ez egy szélhámos.Vidéken nem válogathatok az orvosokban.

2021. ápr. 20. 11:56
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez első három mit mondott? Ha az altatást javasolta mindegyikük akkor a negyedik tényleg csak lehúzásból mondta. Tudom hogy nehéz de meg kell tanulni elengedni a kedvencek, nem szabad hagyni hogy a saját érzéseink miatt tovább szenvedjenek😔
2021. ápr. 20. 12:19
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ne kínozd azt a szerencsétlent! Megműteni meg lehet persze, csak vagy nem tér magához vagy a hátralevő idejében fájdalmai lesznek még. Amíg nem fáj neki és nincs baja addig hagynám a helyedben, aztán elengedném utána, felesleges kínozni. Meg mi az atyaúristent adott be neki daganatra injekcióban?
2021. ápr. 20. 14:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg fájdalom csillapitót...
2021. ápr. 20. 15:00
 19/23 A kérdező kommentje:
Eleven,jó az étvágya,reménykedem hogy sikerül a kis életét meghosszabbítani.Ó egy családtag,ragaszkodom hozzá,de ha fájdalmai lesznek elengedem.
2021. ápr. 20. 16:39
 20/23 anonim ***** válasza:
19%

"Vidéken nem válogathatok az orvosokban"

Ha ekkora horderejű a betegség, akkor bizony keresni kell olyan orvost, klinikát, ahol érdemben tudnak foglalkozni a kutyával. Ha tőled 100 km-re is van, akkor is oda viszed a kutyádat, amennyiben a siránkozás helyett valóban tiszta képet akarsz látni, netán megfelelő kezelést adatni a kutyádnak.

A kimondottan betegség specifikus neves orvosokhoz az ország másik szegletéből is elviszik a gazdák a kutyájukat.

2021. ápr. 20. 23:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!