Hogyan tudok segíteni ,milyen gyógymódok vannak egy daganatos kutyus esetében.13 éves és az orvosok nem akarnak segíteni mivel idős?
Ha bízol az orvosodban, akkor fogadd el a véleményét! Nekem 17 éves volt a macskám, amikor az orvos mondta, hogy nem érdemes műteni mert a daganat gyorsan terjed és egyrészt a műtét is baromi kockázatos, másrészt nem trancsírozná feleslegesen.
Azt mondta, hogy maximum fél éve van, vigyem sűrűn kontrollra és amíg nincsenek fájdalmai addug hagyjuk.
Valóban fél éven belül kezdett rosszabbodni az állapota, aztán amikor már nem evett és nem ivott plusz fel sem kelt, kihívtam a dokit. :(
Kérhetsz másodvéleményt, de sok a kókler orvos akik a pénzért inkább megműti akkor is, ha semmi értelme...
Kérdező most olvastam véleményeket eg yállatorvosról, aki homeopátiás állatorvos, nagyon dícsérik.
Linkelem a weboldal címét, keresd meg.
Tisztára rosszul vagyok.Ez a negyedik orvos,aki látta a kis kutyámat.A jelenlegi szerintem csak le akar húzni 5 perc 8.000 ft. és húzza mint a rétes tésztát.Lehet hogy deszt vízzel oltja,de az egyik injekció cálcium.Azt mondta hogy meg lehet operálni,csak pár injekciót kell neki beadni.
Mit csináljak,mert érzem hogy ez egy szélhámos.Vidéken nem válogathatok az orvosokban.
"Vidéken nem válogathatok az orvosokban"
Ha ekkora horderejű a betegség, akkor bizony keresni kell olyan orvost, klinikát, ahol érdemben tudnak foglalkozni a kutyával. Ha tőled 100 km-re is van, akkor is oda viszed a kutyádat, amennyiben a siránkozás helyett valóban tiszta képet akarsz látni, netán megfelelő kezelést adatni a kutyádnak.
A kimondottan betegség specifikus neves orvosokhoz az ország másik szegletéből is elviszik a gazdák a kutyájukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!