Antiallergén kutya kaja?
Sziasztok, a kutyusom minden fajta húsra allergiás, ezért csak egy fajta tápot eszik. Menhelyes. Nagyon el lett kapatva, szó szerint nem tud rágni mert a menhelyen csak húst kapott. Hogyan tudnám rászoktatni a tápra? Próbáltam áztatni, de úgy sem eszi...
Tudom, tudom. Azok a kommentek kíméljenek, hogy nem fogja magát éhen halasztani.
Csak a legjobbat szeretném neki.. 🥺 Vagy esetleg más fajta ételeket tudtok mondani ami nektek bevállt és husi mentes?
Öh, nem vagyok benne biztos hogy értem, de remélem tudod hogy a tápban is állati származék van, ami a kutyánál allergiát válhtat ki. Szerintem próbáljatok minél ksiebb szemű tápot adni ha van rá lehetőség, esetleg jó minőségű konzervből egy kicsit belekeverni, utolsó sorban pedig fel is lehet vizezni.
De ha allergiás minden húsra akkor a menhelyen miért kapott húst? Nem kötötték ki hogy te is csak BARF vagy PREY szerint etetheted?
Ez egy pár hete alakult ki nála... Az orvos azt mondta, hogy lehet azért mert eddig csak húson élt.
Teljes mértékben antiallergén tápot kap, attól nem kaparja magát. De a tápban ha nincs sok hús, az nem okoz problémát még szerencsére.
De próbálunk teljes mértékben antiallergén tápot venni.
Egyszeruen az nem letezik,hogy minden fajta husra allergias! Allergiavizsgalat tortent, vagy csak az orvos a hasara csapott, aztan mondott valamit?
Azt tudod ugye, hogy a hipoallergen tapokban is van hus?
Ha tippelni kene, akkor max a csirket mondanam, mint allergent, mivel az a legolcsobb hus, gondolom menhelyen sem lazacon es vadhuson elt.
A csirke okozza az allergiat.
Gyogyszermentes allat a kecske ,barany,boleny,juh,strucc!!! Ok mind meghalnak,ha gyogyszerezik oket!! Igy nem tudjak oket gyogyszerezni. Ilyen husokkal probalkozz barfshopokban!! Ugyanannyi vagy olcsobb,mint a premiumtap.
Nalunk is husevoek a kutyak. Tap meg hasonlo szemetekhez hozza se szagolnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!