Hogy tanítsam meg a kutyámnak, hogy ne bántsa a macskákat?
Van egy 7 éves keverék kutyusunk, aki nem nálunk lakik, de egy kis idő múlva, nagy valószínűséggel hozzánk kerül. Viszont, ami problémát jelent hogy van 2 mentett cicánk is, akiket abban a pillanatban szétszedne, amint a közelünkbe érne. A cicák ivartalanítva vannak, és megmondom őszintén, nem vagyunk a bezártság hívei, így kinti cicusok. Ha te ezt megcáfolod, vagy ezen kiakadsz akkor gondolj bele ha én zárnálak be téged a házba, és dobalnék neked egy-két jatekegeret. Na mindegy...ebbe nem megyek bele, mert mindenki máshogy gondolkodik, de ez az én véleményem.
Szval, van arra esély hogy a kutyus ne bántsa a macskáimat, vagy ezt felejtsem el, és hozzam be a házba a cicákat?
Természetesen ha nincs más lehetőség szóba kerülhet.
Nem fogod tudni arra meg tanítani a kutyusod,hogy ne bántsa a cicákat.
Ha mégis igen akkor ez egy hosszu folyamat,És a hosszu folyamat során,tragédia is történhet.
A legjobb, hogy ha nem is vagy annak a híve, hogy bent tarsd a macskákat,mégis bent tartod. Ha csak nem akarod hogy eledelként végezze
Sokáig tart a folyamat és lehetnek balesetek.
Értsd: lehet a cicáidnak annyi :(
Azt viszont SEMMIFÉLEKÉPPEN nem szeretném!
Imádom őket!:)
Kutyat tiltani kell, a macskakat meg nyugtatni. Hamar megszokjak egymast ... ellenben ha nem, akkor valoszinu a macskak elkoltoznek a szomszedba.
Alapvetoen a kutya nem bantana a macskat, de mivel a macska menekulore fogja ... ezzel predava minositi magat. Sosem szabad hagyni, hogy a kutya uldozze a macskat, mert hamar atfordul jatekos szaladgalasbol vadaszatta.
Mindig is egyutt volt kutyam es macskam ... az en kutyaim az utcai (idegen) macskakat sem bantja, mert sosem engedtem elfajulni a dolgokat es azonnal tiltottam a kutyat ... barmikor jelet adta, hogy jobban fel van porogve a kelletenel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!