Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet az oka hogy a kutya...

Mi lehet az oka hogy a kutya folyamatosan vonyít, sír és nem hagyja abba? Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Nekem nincs kutyám és még sosem volt...

Nem rég költöztem egy kicsi kertes házba, és majd szeretnék vásárolni tenyésztőtől egy fajtatiszta pumit.

Kinti benti kutya lenne, de egy picit nagyobb arányban lenne kint.

A kert olyan 800 négyzetméter biztos meg van, de inkább több (ha levonom az épületeket)...

Olyan 150 méterre van a házamtól a szomszéd telkének legszélsőbb része és van ott egy kutya, aki tehát általában messzebb tartózkodik a házamtól mint 150 méter.

Az is egy kinti benti kutya, mint az enyém is lenne majd...

Viszont amikor kint van, akkor ilyen 10 órán keresztül folyamatosan, tényleg megállás nélkül vonyít, sír...

Nem tudom, hogy mennyit foglalkoznak vele, én az enyémmel majd sokat szeretnék, szeretném vinni kutyaiskolába is, meg aktívan tanítani.

Viszont én is dolgozom és addig biztos, hogy kint lenne...

Akkor Ő is nagy eséllyel ezt csinálná addig?

Mert ha igen, akkor félek hogy valaki megmérgezi...

2021. ápr. 3. 13:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem kap elég törődést a szomszéd kutya, azért vonyít ennyit. A mérgezés ellen pedig a legjobb ha olyan a kerítés, amin nem lehet belátni.
2021. ápr. 3. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!