Honnan tudjam, hogy mikor tüzel a kutyám?
olyankor meg vannak bolondulva. bújnak, nyöszörögnek, egy szóval más lesz a viselkedésük. De észre lehet azért venni a nunusán is.
Arra az egyre figyelj kérlek, ha már minden áron babás lesz a pici lány, hogy folyamatos orvosi felügyelete legyen, van amikor vitamin injekciók kellenek és sokszor császárral tudnak csak szülni.
Na akkor ez most vagy igaz vagy nem. Inkább a nem igaz felé hajlok, ugyan is ha tényleg a igazi tenyésztővel "dolgoznál össze" akkor nem itt kérdeznéd az egyik legalapvetőbb dolgot. Arról nem is beszélve hogy attól hogy a kutya "menstruál" még nem feltétlenül fedeztethető, náluk ez másképp működik...
De a tenyésztőd ezt majd biztos mind elmagyarázza...
Van 9 éve kutyája és nem tudja milyen a tüzelés.
OK, nekem is 6 évig csak kankutyám volt, de azért alapvető dolgokkal tisztában voltam. És miért nem az állítólagos tenyésztőt kérdezi?
Osztom 5-tel a történetet és azt sem hiszem el, amit kérdez.
irtam mar neked a masik kerdesedhez is...
nem fog tortenni semmi baj ha varsz a kovetkezo tuzelesig es csak akkor fedezteted be a kutyat, talan lesz idod jobban felkeszulni...helyet csinalni a kolykoknek, jo allatorvos a kornyeken...ilyesmik.
es mindenkepp nezz jobban utana a dolgoknak, mert ne haragudj de a kerdeseid alapjan tenyleg egy butus tinilanynak tunsz aki eppen szaporitasba kezd.
legy felelosegteljes es elkotelezett a szeretett fajta irant es talan lehet beloled tenyesztoi is
Mini yorki tényleg nincs.
Az a mérethibás selejt yorki,amit nem szabad tenyésztésbe vonni.
MIÉRT? Csak ezt mondjátok meg!
Bocsánat, amiért nem a kérdésre válaszolok, de esküszöm, hogy nem értem.
Örülök, hogy legalább egy törzskönyves, tenyészszemlés és szűrt kutyáról beszélünk, de már a menhelyeken is yorkshire terrierek vannak.
Egyébként az én yorkimnál semmi előjele nem volt a tüzelésnek. (már ivartalanított)
Nem volt bágyadt, nem volt bújós. Maximum annyi, hogy a fiú kutyák sűrűbben szaglászták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!