Szeretném befedeztetni a Yorkshire terrieremet, de nem tudom, hogy mikor fog tüzelni. Honnan vehetem észre biztosan, hogy tüzel? (általában a vércseppeket felnyalják maguk után)
Megint egy kis idegbaj nekünk így estére. Nem tudtam mi hiányzik...
Ha van valakinek kedve elmagyarázni és vitatkozni vele, tegye, nekem már nincs.
2010. aug. 19. 22:21
2/34 anonim válasza:
Hát ha mondjuk a vércseppet felnyalják hát akkor nézd meg neki ott...és meglátod hogy véres-e vagy sem.
Ennyi az egész, ugye milyen egyszerű?!
2010. aug. 19. 22:26
3/34 anonim válasza:
jajjaj nekem sincs :)
kérdező, ha beteg, rossz lelkivilágú kölyköket akarsz, csak tessék... aztán ha esetleg belehalna a Yorki a szülésbe, akkor talán elgodolkozol hogy nem kéne kontárkodni.
főleg ha annyit nem tudsz hogy honnan ismered fel a tüzelő kutyut...
2010. aug. 19. 22:26
4/34 riita. válasza:
Kérdező!
Elöszőr leírnád,hogy szerinted,hogy zajlik egy fedeztetés és előtte miket kell elvégezni?Hány évesnek kell lennie a szukának,hogy lehesennek kölykei??
2010. aug. 19. 22:27
5/34 anonim válasza:
Ne fedeztesd,ha jót akarsz!
A kutyának csak rosszat teszel vele.
2010. aug. 19. 22:32
6/34 anonim válasza:
Fogy a szén a pincéből, de nyáron még biztos nem kell erre gondolnod.
2010. aug. 19. 22:39
7/34 anonim válasza:
Van fogalmad milyen szenvedés egy ilyen pici törékeny kutyának a párzás, vemhesség, szülés, nevelés? Főleg ha neked mint felelős gazdinak null hozzáértésed van!!! Ha csak egy kicsit szereted a kutyuskádat, azonnal viszed ivartalanítani, hogy megkíméld a hangulat zavaroktól, állvemhességtől, emlő ráktól, méhráktól, és a kanokat sem készíti ki a környéken.
2010. aug. 19. 22:50
8/34 A kérdező kommentje:
Köszi de nem kell nekem elmagyarázni már olvastam a kérdéseket, hogy mindenkit megpróbáltok lebeszélni a fedeztetésről. Én már eldöntöttem, hogy tenyészteni szeretnék, és csak arra vagyok kiváncsi, hogy honnan tudjam, hogy mikor tüzel a kutyám.
2010. aug. 19. 22:54
9/34 anonim válasza:
Onnan hogy fogy a fa a kamrából xD
Egyébként észreveszed h vérzik(:
2010. aug. 19. 22:55
10/34 anonim válasza:
Az enyém sosem nyalja fel maga után a vércseppeket. Ha tüzel olyankor mindíg bújik hozzám, követ mindenhova a lakásban, és a játékait "szeretni" kezdi, mintha a kölykei lennének. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!