Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudjam, hogy mikor...

Honnan tudjam, hogy mikor tüzel a kutyám?

Figyelt kérdés
Szeretném befedeztetni a Yorkshire terrieremet, de nem tudom, hogy mikor fog tüzelni. Honnan vehetem észre biztosan, hogy tüzel? (általában a vércseppeket felnyalják maguk után)
2010. aug. 19. 22:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Törzskönyv van? tenyészszemle? kiállítási eredmények? szűrések? Amennyiben nincsenek, nem nevezheted tenyésztésnek, csupán szaporításnak...
2010. aug. 19. 23:01
 12/34 A kérdező kommentje:

Utolsó ez nagyon aranyos :)

És nem fogy a szén a pincéből meg egyebek ezeket mindegyik kérdéshez kiírjátok????

2010. aug. 19. 23:02
 13/34 anonim ***** válasza:
78%

Te NEM tenyeszteni, te max. SZAPORITANI akarsz.

Egy komoly tenyeszto nem kerdezne ilyen alapveto dolgokat, mint a tuzeles.

Tanulj-tanulj, s aztan gondolkozz el a dolgon.

Nagyon felduhit a sok hozzad hasonlo ostoba ember, aztan persze szuletik a sok genetikai beteg kutya ( yorkinal kulonosen gyakori!!!).

2010. aug. 19. 23:02
 14/34 A kérdező kommentje:
A kutyust törzskönyvesen vettem és van tenyésszemléje és kiállítási eredményei is. Szóval ezek szerint nevezhetem tenyésztésnek.
2010. aug. 19. 23:03
 15/34 A kérdező kommentje:
Ja és tudom, hogy ez itt alap dolog h mindenkinek leordítják a fejét aki csak szóba hozza a tenyésztési témát de szerintem már elég sokat tudok a kutyákról mivel 9 éve tartom őket :)
2010. aug. 19. 23:05
 16/34 anonim ***** válasza:

Szűrések megvoltak? mert azok nélkül nem tudhatod hogy hordoz-e genetikai betegségeket, amik a piciken jöhetnek ki.

És a kant honnan veszed? Ha rosszul választasz bele is pusztulhat a szuka, azt meg ugye nem akarod?

És ha annak nincsenek meg a szűrései, akkor mi lesz ha a picik betegek lesznek?

2010. aug. 19. 23:06
 17/34 anonim ***** válasza:

A kérdésre a válasz: vércseppek, és duzzadt péra. De lehet csendes tüzelése is.

Ami nem kérdeztél, de leírom: Hiába van a kutyádnak törzskönyve, tenyészszemléje, kiállítási eredményei stb stb, te attól még nem leszel tenyésztő. Hogy miből gondolom? A kérdésedből. Még tanulni kéne egy két dolgot nemde?

2010. aug. 19. 23:07
 18/34 A kérdező kommentje:
A kutyusom egy tenyészetből származik és ott is fogják befedeztetni az egyik kannal. És igen azt kihagytam hogy mind a kettőnek megvan a szűrései. :)
2010. aug. 19. 23:08
 19/34 anonim ***** válasza:
82%
Ezt nem évben mérik! Pista bácsi is gyerek kora óta tart kutyát, láncon és száraz kenyeren, akkor ő is ért hisz 50 éve csinálja?
2010. aug. 19. 23:09
 20/34 anonim ***** válasza:
86%

Akkor könyörgöm, a 9 éves kutyás múltaddal, mi a fenének teszel fel ilyen kérdést?

Vidd vissza a tenyésztőjének,és ő majd tudni fogja a dolgát.

2010. aug. 19. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!