Nyakörv, csepp vagy tabletta?
A kutyámat szeretném megvédeni a kullancsoktól és a bolháktól.
Csak azt nem tudom, hogy nyakörv, csepp vagy tabletta a legjobb?
Aki ért hozzá vagy hozzá tud szólni az kérlek válaszoljon.
Köszi!
Tablettára esküszöm,azon belül is a simparica trio-ra. Belső férgek,szívféreg,kullancs és bolha ellen véd,komplett készítmény. 5 hetente kell adni és jó ízű tehát beveszi a kutya szívesen nem kell letuszkolni a torkán.
A cseppel az a gondom hogyha nem sikerül pont jól a bőrére cseppenteni akkor nem hat eléggé. A nyakörv jó de én nem akartam még egyet rátenni.
A tabletta kényelmesebb.
Tablettát soha nem adnék - gyakorlatilag rovarirtót keringetsz a vérében. Ha lelkiismeretes állatorvosod van, vérkép nézése nélkül nem is engedné szedni. Nyakörv nekem nem meggyőző, bár a foresto az ára alapján nem lehet rossz.
Nekem ami bevált a csepp, az Advantix. Kullancsos helyen élek, de kb napra pontosan 3 hónapig nem megy bele, miután rátettem. Csak széthajtogatod a szőrét a nyakán/lapockáján és csókolom. Legjobb.
Fipromax.
Olyan mint a Frontline, csak sokkal olcsóbb.
Nyakorv leszakad ... cseppek lemosodnak ha a kutyat szoktad usztatni is ... a tablettakkal semmi baj. Kutyaknak van kitalalva!
Bravecto 3 havonta (de nem ved szivfereg ellen), vagy NexGard Spectra havonta (szivfereg ellen is).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!