Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon rossz gazdi vagyok?

Nagyon rossz gazdi vagyok?

Figyelt kérdés

Elfogyott a kutyatáp így májkrémes kenyeret adtam neki...

Semmi más nem volt itthon, csak ez.

Megette.

Holnap mindenképp veszek neki tápot.

Viszont most megesett hogy csak ezt tudjam neki adni.

Nagyon nagy hibát követtem el?

2021. márc. 22. 23:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

Vidd ki a kutyad egy mezore ... majd fog maganak pockot, urget, patkanyt, vakondot vagy nyulat :) Egy csomo olyan retet ismerek, ahol degeszre kajalhatja magat egy kutya.

Amugy egyaltalan nem gaz, hogy most ezt adtad a kutyanak ... vannak akik hetente egy alkalommal egyaltalan nem adnak semmit a kutyanak ... ha valami muteti beavatkozas van, elotte sem adsz a kutyanak semmit ... szoval a majkremes kenyerrel meg tul is teljesitetted a dolgokat :)

2021. márc. 23. 15:45
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
11, aztan majd a vadasz vagy vadőr kilovi a kutyat, teljesen jogosan.
2021. márc. 23. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a kérdés is kamu. Nem tudom elképzelni, hogy van a világon olyan csököttagyú ember, aki azt hiszi, hogy rossz gazda, azért mert enni ad a kutyájának.
2021. márc. 23. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez legyen a legnagyobb gond. Bár a kenyér gáz dolog, de adott esetben ha éhes a kutya az aktuális éhségét könnyen lehet hogy hatékonyan csillapította. A lényeg, hogy ebből ne legyen rendszer.
2021. márc. 24. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!