Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elvárnátok egy családtagoktokt...

Elvárnátok egy családtagoktoktól aki nem szereti az állatokat hogy fogadja be a kutyáitokat ha nem tudnátok magatokkal vinni az új albérletbe?

Figyelt kérdés

Nővéremnek van 2 kutyája és szinte egyik pillanatról a másikra kirakták az albérletéből, talált újat de nem viheti oda a kutyákat.

Azt hitte akkor majd pár hónapig nállam lesznek, viszont én mondtam neki hogy nem tudom elvállalni, egy kis panelben élek és sose szerettem az állatokat, nem tudnék két kutyával összezártan élni. Most meg áll a bál emiatt, mert csak én jöhettem volna szóba mert szüleink idősotthonban, idegenhez nem meri adni.

Mi a véleményetek erről? Ti is elvárnátok egy családtagotoktól hogy fogadja be a kutyáitokat?

2021. márc. 22. 10:38
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
11:52-es ez szerintem is hatalmas ötlet! Ha nincsenek rosszban, így neki is jó lenne, semmit nem kéne csinálnia a kutyákkal. És valószínűleg égetőbben is keresné a kutyabarát albérletet, ha közben ilyen szívességként lakna valahol.
2021. márc. 22. 11:58
 32/32 anonim ***** válasza:
96%
Nem biztos hogy elférnek annyian egy kicsi lakásban, lehet hogy a tesónak van gyerek, férj. De egy próbát megérne szerintem is
2021. márc. 22. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!