Kutyát be lehet vinni az állateledel boltba?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés de én eddig nem mertem a kutyámmal bemenni de egyébként teljesen nyugodt kutyus.2021. jan. 5. 17:54
1/9 anonim válasza:
Biztos van olyan bolt ahova be lehet.
2/9 anonim válasza:
A fressnapfba németeknél pl igen, magyarországon nem fogyeltem oda.
3/9 anonim válasza:
Ma már neten van elérhatőségük. Akár rá is kérdezhetsz, mielőtt utnak indulsz az ebeddel.
4/9 anonim válasza:
Altalanossagban az utcarol nyíló boltokba igen, de ha ez az allateledel uzlet pl tescon belul van, akkor nem.
Fressnapfba be lehet menni itthon is kutyaval.
5/9 anonim válasza:
Fressnapfba beviheted, ez tuti. Ha ilyen kisebb bolt, en azert beugranek es megkerdeznem az eladot egyedul, de szerintem beengedik a kutyust :) Sok plaza is kutyabarat mar, ha esetleg ott van a bolt, a honlapon meg tudod nezni, hogy vihetsz-e allatot.
6/9 anonim válasza:
Fressnapfba akkor is betudod vinni, ha uzletkozpontban van az uzlet ... a RecseiCenterbe is belehet menni a kutyaval az allateledel boltig.
8/9 anonim válasza:
Mi jarunk egy random allatosboltba rendszeresen a kutyammal kiskora ota, latjak felnoni, mindig jokat beszelgetunk... Szuper szocializacio! Van sok zsaknyi eledel is, csak akkor viszem oda, ha a kutyam figyelme 100%-ig rajtam van.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. :)
2021. jan. 6. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!