Golden retriver nincs 300.000 ft alatt?
Ráírtam 2 tenyésztőre,300.000 vagy fölötte az áruk a kölyköknek.
200.000 ft-ig szántam,de maradok a 40.000 ft-os szapis kölyöknél.
Ti mennyiért és mikor vettétek a golden retriver kutyátokat?
Oké, de azt a telefont 10-15-20 évig használod?
Valóban nem jól fogalmaztam, "15 évnyi okostelefon-használat" pontosabb lett volna. Én se költöttem még 50-nél többet telefonra, és bár nincs kutyám, menhelyről hoznék ki ha akarnék, tehát oltás-chip áron.
A válasz ettől függetlenül érdekelne.
(#27)
Kedves 27#
Tőlem kérdezed? Gondolom nem,mert nálam nem olvashattad,hogy fontos,h fajtatiszta legyen és nem feltételezem látatlanban rólad,hogy nem megy az értelmező olvasás.
22# Ha 200.000 ft-om van rá,akkor lenne 350.000 is,de azért már úgy gondolom,hogy a pofátlanságnak is van határa,főleg,hogy más nagy testűt lehet 200ért kapni,de igen,minél felkapottabb,annál drágább és ugyanolyan lutri mint a szapis kutya.
Szerintem már nem sok olyan szaporító telep létezik,28# mint amit említesz. Inkább a családi fajtajellegű házikedvencek szerelemkölykeit árulják.
Akkor végképp nem értelek. Ha nem fontos a fajtatiszta kutya, akkor miért akarsz pénzért fajtatiszta (vagy annak tűnő) kutyát vásárolni? Menhelyről, utcáról potom pénzért lehet gyönyörű és aranyos kutyusokat hazavinni. Akinek tényleg tökmindegy a fajta, az meg minek akar 40ezret rákölteni? :D
Nyilván tudom, mi a különbség.
Épp ezért kérdeztem így: "miért akarsz pénzért fajtatiszta (vagy annak tűnő) kutyát vásárolni", ebben a mondatban a zárójeles részt is elolvastad? :D
Köszönöm a személyeskedést, mellette esetleg válaszolni is tudnál, kérlek?
Tipikusan olcsón kell divatkutya. Mert a szomszéd putriban lakó Jóska, akinek fel akar vágni, úgysem fogja tudni, hogy mi a különbség a fajtiszta és a fajtatiszta között.
És persze az sem utolsó szempont az ilyennél, hogy tenyésztőtől származó kutyát nem lehet majd agyonelletni. Míg a 40e-s kölyöktől le lehet hozni évi 2 almot úgy, hogy senki sem vonja felelősségre. Jól jön az a plusz pénz munka helyett, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!