Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan vegyek Golden Retriver...

Honnan vegyek Golden Retriver kölyköt karácsonyig???

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szívesen megosztanam veletek részletesen a hatteremet, de most muszáj a lényegre ternem.

Anyagilag elég stabilak vagyunk, az otthonunk egy 3 szintes családi ház hatalmas elő és hátsó kerttel, medencével. Időnk van bőven.

Fiatal aktív pár vagyunk és szeretnénk a kis családunkat bővíteni egy Goldival akit szeretnénk vinni magunkal ahová csak lehet.

Tehát azt hiszem szuper gazdik leszünk.. DE.. a kedvesem nem tudja mire készülök, O meg csak az álmodozás fázisban van 😂

Szoooval karácsonyig szeretném ezt a hatalmas meglepit összehozni!!!

Segítsetek!!! Köszönöm ♥️

2020. okt. 19. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Karácsonyig már nem valószínű hogy lesz Goldid.

Félévvel előtte kell szólni a tenyésztőnek minimum. Már késő.

Nem valószínű, hogy találsz szabad kölyköt.

2020. okt. 19. 17:20
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
2020. okt. 19. 17:21
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Adj neki egy plüss-goldit, csinálhatsz mellé egy "kupont" is akár. Karácsonykor tökéletes jelképes ajándék - bár magánvélemény, de szerintem abszurd, hogy egy családtag pont egy ajándékozós ünnepen érkezzen. (Mondom én, aki - ha nincs terhességi komplikáció - pont karácsonykor kellett volna megszületnem. Pff.)

Addig is már most keress fel tenyésztőket, konzultálj velük, hogy mikorra várható alom.

2020. okt. 19. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

A karácsonyfa alá kerüljön valami cuki kutyás könyv; vagy goldis fajtakönyv célzatosan.

Kölyköt ne az alapján válassz hogy honnan a leggyorsabb, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy szaporítóba futtok bele, és később bánni fogod.

2020. okt. 19. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Beszélj több tenyésztővel hátha akad normális tenyésztő akinél lesz kölyök úgy hogy nem keltek el
2020. okt. 19. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:
96%

Viszont felkeresheted a tenyesztot, lefoglalhatsz egy kutyust a kovetkezo alombol, aztan en ezt valami cuki modon rairnam egy kepeslapra peldaul, mittudomen, valami olyasmi szoveggel, hogy hamarosan gazdi leszek, 2021 majus (ha mondjuk akkor lehetne elhozni a kutyust), es ezt a lapot adnam ajandekba karacsonyra. Lehet, hogy kicst nyalas, de szerintem ez cuki, en nagyon orulnek ilyesminek :D

Viszont, ne dolj be a jofogasos meg nem tom milyen szaporitoknak, akik 30 ezerert adnanak neked kutyat, akar holnap is, mert nem eri meg. Tenyesztotol vegyel, az a tuti.

2020. okt. 19. 17:30
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ha egy rendes tenyésztővel komolyan felveszed a kapcsolatot akár meg is lehet őket kérni, hogy állítsanak ki a párodnak valami "oklevelet", hogy 'Gratulálunk, hamarosan goldi gazdi leszel' vagy hasonló. Nem hinném, hogy kinevetnének, inkább örülnek neki, hogy nem a könnyebbik utat választod és szerzel be egy ki tudja milyen kölyköt egy nyomorult szaporítótól.

Én egy teljesen másik fajtánál, de mikor felvettem a kapcsolatot a tenyésztővel borzalmasan kedves és segítőkész volt.

Hidd el nem azon fog múlni a boldogság, hogy megkapjátok-e karácsonyig. Addig is fel tudtok készülni. Ajánlom Cesar Millan - Hogyan neveljünk tökéletes kutyát című könyvét.

Hajrá, hajrá, boldog kutyás éveket!

2020. okt. 19. 19:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Keresgélj.

Talán lesz megtekinthető alom valahol.

Azért szerintem a férjedet is valahogy be kellene vonni a kiskutya kiválasztásba.

[link]

2020. okt. 19. 22:14
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Talán még találsz olyat max, amit viszamondtak.

Ha nem, akkor se vegyél szaporítótól.

Ha nem lesz addig kutya, akkor addigra foglalj és a fa alá tegyél be pár apró dolgot, pl nyakörv, póráz, etetőtál, játék, stb... Aztán mond el neki, hogy hamarosan érkezik a kutya is "késői karácsonyra".

2020. okt. 19. 23:01
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
Vegyél keveréket, egészségesebb is, és találhatsz nagyon hasonlót.
2020. okt. 20. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!