Valóban más is szokott venni a kutyájának karácsonyi ajándékot? Azért ezt nem gondoltam volna…
Családi karácsonyozás lesz holnap a szüleimnél, ahová a nővérem és családja, valamint a párom és én vagyunk hivatalosak. Azt sikerült elérnem, hogy a nővéremék a kutyájukat ne hozzák magukkal, mivel ismerik a véleményemet az ebek tartásáról, viszont ahogy a minap beszéltünk, kiderült, hogy ők a kutyájuknak is vesznek ajándékot. Szerintem ez azért túlzás, bár szerintem az is az, hogy a házban tartják az állatot.
32/F
Mi a kerdesed celja? Provokalni szeretnel?
Vannak, akik vesznek karacsonyi ajandekot, persze. Szerintem ez nem tulzas. Nem vagyok elfogult ezen a teren, mert szerintem is van az a kapcsolat kutya es gazda kozott, ami mar nem normalis.
Viszont. Az ember szereti a kutyat, a kutya mellette van, mikor mas nincs. Miert ne vehetne neki ajandekot? Az ajandek ankoszonet egyik formaja. Gondolj bele, olyan dolgokat vesznek, ami hasznos, jo a kutyanak.
Neked nem kell mas kutyajanak ajandekot venni, ha nem szeretnel. De te ne tars kutyat kerlek.
A nővéreden kívül még igen sokan "a házban tartják az állatot".
Sőt, sokan valóban ajándékot is vesznek a házban tartott állatnak. Ismerek nem egy olyan családot, ahol a kutya ki is bonthatja a neki szánt csomagot. Ha hiszed, ha nem, ezek a pillanatok örömet okoznak azoknak a családoknak.
Engedd már meg, hogy mindenki úgy élje az életét, ahogy ő akarja.
Mi nem veszünk a kutyáinknak ajándékot, mert nem értik az ajándékozás lényegét, meg egyébként is minden szükségeset megkapnak, amikor szükség van rá. De ha valaki venni akar a kutyájának valamit karácsonyra, miért ne tehetné? Miért bánt az téged???
Gondolom nem lesz hosszú a látogatás, ha a véleményedet hangoztatod.
Mi a testvéremhez mindig visszük a kutyákat. Az ő házukba csak az előszobáig jöhetnek, de nincs ezzel gond, tiszteletben tartjuk. Nekik csak kint vannak a kutyák, másként viszonyulunk a témához. Nem győzködjük a másikat a saját véleményünkről.
Igen, veszek. Kapaszkodj meg, a papagájnak is veszek és a rokonaim kutyusainak is.
Házban tartani kutyát pedig nem túlzás.
Milyen aranyos kis provokatív kérdés. Neked sincs jobb dolgod, mint Karácsonykor utálkozni.
De kérdésedre a válasz:
Igen, kap csomagot a kutya. Sőt magának veszi ki a fa alól és magának bontja ki. Minden egyes évben. De, hogy borzoljam a kedélyeket, még a szülinapját is ünnepeljük.
Ráadásul "házban tartjuk" , pedig jó nagy udvarunk van.
De nálunk a kutya családtag. Bocsika.
Amúgy sosem értettem, hogy miért kell beleszólnia az ilyen begyepesedett, szőrös szívű egyéneknek, hogy a rokonuk hogyan éli a SAJÁT életét.
Kellemes lehet veled együtt tölteni a karácsonyt. Szinte süt rólad, hogy "tele vagy szerettel" .
Kellemes ünnepeket!
Jövőre nézve pedig abbahagyhatnád nővéred szekálását, irányítgatását.
Ha valaki rendesen tartja a kutyáját, akkor senki nem szól neki be. De ez amúgy sem ugyanaz.
Itt mindössze arról van szó, hogy a kérdező utálja a kutyákat, akkor más se szeresse már őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!