Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valóban más is szokott venni...

Valóban más is szokott venni a kutyájának karácsonyi ajándékot? Azért ezt nem gondoltam volna…

Figyelt kérdés

Családi karácsonyozás lesz holnap a szüleimnél, ahová a nővérem és családja, valamint a párom és én vagyunk hivatalosak. Azt sikerült elérnem, hogy a nővéremék a kutyájukat ne hozzák magukkal, mivel ismerik a véleményemet az ebek tartásáról, viszont ahogy a minap beszéltünk, kiderült, hogy ők a kutyájuknak is vesznek ajándékot. Szerintem ez azért túlzás, bár szerintem az is az, hogy a házban tartják az állatot.

32/F

2018. dec. 23. 22:00
1 2 3 4
 11/37 Metionin ***** válasza:
90%

Nem te vagy a meleg fickó aki pár havonta feltesz egy kutyautáló kérdést? :D

Amúgy mindenki annak vesz ajándékot, akinek akar. Tapasztalataim szerint sok állat jobban kiérdemelné mint az emberek nagy része. Meg ünnepek idején sokszor van akció állatholmik terén és be lehet szerezni olyasmit is amire egész évben vár az ember hogy akciós legyen, mert bár nem létszükség de jó ha van. Akkor meg már miért ne lenne neki ajándék. Én veszek igen, meg a macskának is és a születésnapjukat is ünnepeljük, ezt kapd ki.

2018. dec. 23. 22:43
 12/37 anonim ***** válasza:
94%
De, ő az
2018. dec. 23. 22:49
 13/37 anonim ***** válasza:
94%

Remélem idén egy szájkosár vár a fa alatt :)

Nyelvtani hibád is akad: a "magányos bunkó vagyok" - ot nem úgy írjuk, hogy 32/F.

2018. dec. 23. 22:49
 14/37 A kérdező kommentje:

„Remélem idén egy szájkosár vár a fa alatt :)”

Nem tudom, hogy a páromtól mit fogok kapni, de nem hinném, hogy szájkosarat. Maximum egy bilincset. :D

„Nyelvtani hibád is akad: a "magányos bunkó vagyok" - ot nem úgy írjuk, hogy 32/F.”

Magányos bunkó maximum te vagy, én már 2 hónapja újra kapcsolatban vagyok. A születésnapom pedig nemrég volt.

2018. dec. 23. 22:55
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Valaki említette, hogy a kutyák nem értik az ajándékozás lényegét.

Félreértés ne essék, nem túllicitálásból mondom, abból középső csoportos koromban kinőttem, és nyilván a mélyebb lényegét, vagy a karácsonyt biztos nem értik...

... de esküszöm, szerintem az én kutyám érti, hogy az ajándék, és örül, és azt is érti, hogy ezek a napok mások, mint máskor. Vagy érzi inkább.

2018. dec. 23. 23:16
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 32/F!

Jó újra köreinkben látni :D

Először is, kellemes ünnepeket és boldog újévet.

Másodszor, igen, szoktam ajándékot venni nekik, sőt még a nyulamnak is vettem ajándékot.

És hogy miért? Mert szeretem őket. Ugyanezen oknál fogva vettem ajándékot a bátyámnak, a szüleimnek és a páromnak is. :D

Nekem boldogságot okoz, hogy valami olyat veszek nekik, amiktől nekik jobb lesz. :)

Ilyen egyszerun

2018. dec. 23. 23:31
 17/37 anonim ***** válasza:
88%

Akkor remélem bilincset kapsz :) Es mindennap kibilincsel a párod a radiátorhoz, hogy ne tudj ide provokáló kérdéseket kiírni.

Mi köze van ehhez a szülinapodnak egyébként?

Magányos nem vagyok, az nem talált, de bunkó tudok lenni. Nem is akármilyen! De attól még nem fogom hergelni a kutya topic-ban a kutyásokat... Pedig én sem rajongok a kutyákért :) De nekem természetes, hogy az ember szereti a kisállatát és szeretné vele megosztani az örömét.

2018. dec. 23. 23:32
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ajandekozzuk a kutyust 😊
2018. dec. 23. 23:43
 19/37 anonim ***** válasza:
94%

Igen, veszek neki ajàndékot. Be is csomagoltam az ő ajàndèkàt is, hogy ő bonthassa majd ki. Igen, a szüleim kutyáinak is vettem ajándékot, azokat is becsomagoltam. Sőt, mamàmèk kutyájànak is vettem ajàndékot, pedig ő tipik falusi kutya, aki élete egyharmadát làncon éli. Mégis ő is csalàdtag.

Egyébként gratulàlok ehhez: " Azt sikerült elérnem, hogy a nővéremék a kutyájukat ne hozzák magukkal". Gratulálok hogy elérted hogy az egész nap helyett amit együtt tölthetnétek,csak max 5-6 óràt lehettek együtt. Ha anyumék megengednék hogy vihetem a kutyàmat, teljesen lexarnàm hogy az idióta testvérem mit mond. Sőt. Te nem vagy kívàncsi a kutyàmra? Aki a szőrös gyerekem, a csalàdtagom? Akkor bocs, én sem vagyok rád kívàncsi.

2018. dec. 24. 00:23
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem macskám van, de nyilván kap ajándékot karácsonyra. Sőt, a szüleim és anyósomék is vesznek neki ajándékot. Amikor régen kutyám volt, neki is vettem. Mert szeretem őket, ennyi.
2018. dec. 24. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!