Golden retriver nincs 300.000 ft alatt?
Ráírtam 2 tenyésztőre,300.000 vagy fölötte az áruk a kölyköknek.
200.000 ft-ig szántam,de maradok a 40.000 ft-os szapis kölyöknél.
Ti mennyiért és mikor vettétek a golden retriver kutyátokat?
Komolyan elegem van már a sok idióta, felelőtlen, alkalmataln álklattartóból!
1. Milliárd kérdés van csak itt is fent kiskutya árakról! Komolyan ennyire buta vagy, hogy még a keresőt sem tudod használni?
2. Ha olcsón kel kutya, miért a szapis kell? Mert az divatos lesz? Ugyanolyan keverék, mint a menhelyi kutyák! De nem, csak az a fontos, hogy most azonnal legyen kölyköd, amit goldennel nevezhetsz a haverok előtt. Mindegy, hogy nem az.
3. Mikor lesz már végre vizsgához kötve az állattartás? Aki ennyire felelőtlen, ennyire nem szereti, nem tisztelni sem a kutyákat, de pláne az adott fajtát, hogy pénzeli a szaporítók munkáját, mi a fenének tarthat állatot?
Kérdező, te alkalmatlan vagy kutyatartásra! Ezt így tényként kijelentem! Inkább ne is akarj semmilyen állatot.
Jó,hát ez olyan dolog,hogy a Tk-s kutyának is lehet baja és akkor máris -300.000 ft-ba van.
Eddig csak szaporítótól volt kutyánk,a németjuhász 19 évesen hunyt el,sosem volt beteg,a boxerünk 14 évesen,de ő sem volt beteg. A Jack Russelünk most 5 éves,kutya baja.
Tk-s kutyát akartam,de azért 350.000 ft ugyanazért a kutyáért,amit 40.000ért megveszek és ugyanannyi az esélye a betegségnek,az dúrva.
Szerintem itt inkább a tudatosvásárlás, ami fontos. A legtöbb szaporító ész nélkül csinál: semmi szűrővizsgálat, rossz minőségű táp, rokon szülők, amikor apró ketrecekbe tuszkolnak rengeteg kutyát, ne is beszéljünk.
Ha szaporítótól veszel kutyát, azzal támogatod ezt az intézmény. Amíg van kereslet, lesz kínálat is és születnek a beteg kutyák.
De persze lehet, hogy pont nem egy olyat fogsz ki és hosszú, boldog élete lesz nálad. Viszont sokan megveszik párezerért a szapis kutyát, majd kivágják az udvarra láncon, esetleg pár hónap után leadják menhelyre. Nem véletlen van tele minden fajtamentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!