Mennyire bevált csepp a kutyáknak a béres minera éhségfokozó?
Sziasztok. Kiskutyám idén tölti a 18 életévet, közepes termetű.Ahogy idősödik egyre válogatósabb/kevesebbet eszik. Olvastam erről a cseppről,és a kérdésem hogy mennyire bevált ez a csepp? Saját tapasztalatokat szívesen fogadok.
Köszönöm előre is!
A béres minera nem éhségfokozó.
Immunerősítő, ahogy a humán is.Bizonyos vitaminok, ásványi anyagok pedig akár jobb étvágyat is csinálhatnak.
Ilyen idős cicának érdemes lenne vérképet csináltatni, a vese, máj működéséről.
Igazából én olvastam illetve egyik ismerősöm ajánlotta,mivel neki is a nagykutyusa idős így nem annyira eszik,de ahogy szedi azt a cseppet a kutya ,így van étvágya.
Egyébként nincs be gyulladva szerencsére az inye,meg nem fáj a foga,csak elvan kopva neki már.😞
Baja biztos nem lesz tőle, ha adod neki, mivel immunerősítő.
1-es vagyok és elírtam a kutyát cicára, bocsi ! Viszont a vérképet továbbra is fenntartom. 18 éves kutya még kistestűben is szinte matuzsálemi kor. Bármelyik szerve kezdheti felmondani a szolgálatot.
De időben elkezdett gyógyszeres támogatással kaphat még időt, ha elváltozást találnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!