Valaki írna erős és bevált bolhairtót?
Figyelt kérdés
Valaki valami jó bolhaírtót ajánlana? Rengeteg fajtát próbáltam már. A kutyus véresre vakarja a hátát már pedig nem is érintkezik más állatokkal.2020. nov. 17. 11:26
1/10 anonim válasza:
Bravecto tabletta
Stronghold csepp
Advocate csepp
Drágábbak, de hatásosak.
2/10 anonim válasza:
Dokitok mit javasolt? Gondolom voltatok állatorvosnál!?
Biztos bolha?
3/10 anonim válasza:
"Rengeteg fajtát próbáltam már." … lehet mar borbeteg a kutyad, vagy allergias valamire.
4/10 anonim válasza:
Ha magára a bolha kiirtására kell, Neostomosan, bár ezt nem tenném véresre vakart kutyára.
Állatorvos tanácsát mindenképp kérd ki, a tabletták és rácsepegtetős oldatok nem érnek semmit, ha már ott a bolha. Érdemes a kutya fekhelyét is magas fokon kimosni, neostomosannal kezelni, hogy onnan se fertőződjön vissza. Ha kiirtottad a bolhát, akkor mehet a tabletta/spot on.
De biztos bolhája van? Másra is lehet allergiás.
5/10 anonim válasza:
Mindenképpen vidd el a kutyust állatorvoshoz, mert ha nem hat semmi eddig használt szer, akkor ez nem is bolha.
6/10 anonim válasza:
Igen, lehet, hogy allergiás! Nekünk is volt egy kutyánk, akinek olyan allergiája volt, hogy kivakarta a hátát. Mindenképpen vedd fel a kapcsolatot állatorvosokkal.
7/10 anonim válasza:
Szerintem is valószínűbb az allergia.
Nekünk (megelőzésre!) a foresto nyakörv vált be.
8/10 anonim válasza:
Az enyémnek Kiltix nyakörv van. Tökéletes.
9/10 anonim válasza:
Az is lehet, hogy rühes. Vagy demodexes. Vagy allergiás. Vagy...
Vidd orvoshoz!
10/10 A kérdező kommentje:
Biztosan bolha,szedtem ki belőlle egy csomót. Mindenképpen akkor állatorvoshoz fordulok. Köszönöm
2020. nov. 17. 21:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!