Direkt ide szánom a kérdést hátha több segítséget kapok. Miért azzal harit az akitől el hoztam a kutyát mivel beteg először mutassam meg neki vigyem fel hozzá és az ő orvosához?
En voltam az elso aki kommentelt.
Most nem ertem.. Szapitol vettel akkor mit varsz?
-, A szapi nem ad papirt roluk
- a szapit nem érdeklik az alap oltasok ezert a kutyak altalaban betegesek.
-miert irtad hogy tenyrsztotol vetted ha tudod hogy szapirotol?
Es igaza van amit leirt itt a 17es. Azzal hogy megvetted tovabb tamogatod ezert nem kene szapitol venni. Csak hogy ertsd: tenyeszto ad papirt, jobb esetben visszakovethetok a szulok, a kiskutya minden vizsgalatot es oltast megkap, jo minosegu tápot es megfelelo kozeget. Itt is van hogy beteg a kutya, de kisebb ra az esely. (10/2)
Szapitol: nem erdekli mivan a kiskutyakkal, nem ad nekik oltast, altalaban valami moslekkal eteti oket (persze vannak normálisabb szapik is akikhez tenyleg véletlenül szuletnek kutyusok, ok feregtelenitik meg azert jo gazdit is keresnek nekik, de nem is penzert...) itt a betegsegeknek is nagyobb az eselye (10/6)
Ezert nem kene szapitol venned.. De akkor. Miert voltal meglepodve hogy nem adott papirt?
Miert, mi a baj a kutyaval, hogy nem ebred fel altatasbol? Ezt orvos allapitotta meg?
Kernek egy masod vagy harmad velemenyt is, egyebkent meg mindenkeppen muteni kellene, a rejtett here nagyon konnyen elrakosodik.
Mivel szapitol hoztad, ezert kvazi azt csinalsz a kutyaval, amit akarsz, nem tartozol semmivel az elado fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!