Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Direkt ide szánom a kérdést...

Direkt ide szánom a kérdést hátha több segítséget kapok. Miért azzal harit az akitől el hoztam a kutyát mivel beteg először mutassam meg neki vigyem fel hozzá és az ő orvosához?

Figyelt kérdés
Miért ezzel tud csak érvelni aki elvileg tenyésztő közben semmi papírt nem kaptam erről? Azt is tagadja hogy ő nem tudta, hogy rejtett heres a kutya de viszont azzal érvel ismételten, hogy hány álmot ki tenyésztett már? Miért lenne nekem kozltelessegem az ő orvosához vinnem ha beteg miután el hoztam x összegért? Normális segítséget nagyon szépen meg köszönöm előre is!
2021. márc. 10. 19:50
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
19 egy dedo vagy menjél szépen csicsikalni
2021. márc. 10. 21:44
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

En voltam az elso aki kommentelt.

Most nem ertem.. Szapitol vettel akkor mit varsz?

-, A szapi nem ad papirt roluk

- a szapit nem érdeklik az alap oltasok ezert a kutyak altalaban betegesek.

-miert irtad hogy tenyrsztotol vetted ha tudod hogy szapirotol?

Es igaza van amit leirt itt a 17es. Azzal hogy megvetted tovabb tamogatod ezert nem kene szapitol venni. Csak hogy ertsd: tenyeszto ad papirt, jobb esetben visszakovethetok a szulok, a kiskutya minden vizsgalatot es oltast megkap, jo minosegu tápot es megfelelo kozeget. Itt is van hogy beteg a kutya, de kisebb ra az esely. (10/2)

Szapitol: nem erdekli mivan a kiskutyakkal, nem ad nekik oltast, altalaban valami moslekkal eteti oket (persze vannak normálisabb szapik is akikhez tenyleg véletlenül szuletnek kutyusok, ok feregtelenitik meg azert jo gazdit is keresnek nekik, de nem is penzert...) itt a betegsegeknek is nagyobb az eselye (10/6)

Ezert nem kene szapitol venned.. De akkor. Miert voltal meglepodve hogy nem adott papirt?

2021. márc. 10. 21:50
 23/39 anonim ***** válasza:
88%

Miert, mi a baj a kutyaval, hogy nem ebred fel altatasbol? Ezt orvos allapitotta meg?

Kernek egy masod vagy harmad velemenyt is, egyebkent meg mindenkeppen muteni kellene, a rejtett here nagyon konnyen elrakosodik.

Mivel szapitol hoztad, ezert kvazi azt csinalsz a kutyaval, amit akarsz, nem tartozol semmivel az elado fele.

2021. márc. 10. 21:51
 24/39 A kérdező kommentje:
22#mikor kaptam egy telefont, hogy van 5 kiskutya egy jó neves tenyésztőtől (és ez a vicc, hogy oldala is van az öregnek mint tenyésztő!!!) nagyon meg örültem neki! Végre már nagyon szerettem volna egy kis testut mivel panelba nem akartam nagyon és könyvében tudom vinni hozni. Igen ám, csak a nagy hevében én marha ki csengett em az összeget, és egy árva oltási könyvet kaptam kézhez mivel ő azt nem hozta magával címszóval! Jolvan... Mint már említettem anno egy neves tenyésztőtől kaptam egy spániel aki sajnos 4 hónapot alig élte meg! Nagyon szerettem volna egy ilyen csopseget de az egy éves koráig semminek nem volt semmi jele, már le lett beszélve az ivartalanítás is, de a betegség miatt az utóbbi időben 2x már el kellett halasztani.... Igen 2 orvos közölte csak adok választ a kotozkodesedre! :)
2021. márc. 10. 21:58
 25/39 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen érthetetlen a viselkedésed.
2021. márc. 10. 22:01
 26/39 A kérdező kommentje:
😂 A mim?
2021. márc. 10. 22:02
 27/39 anonim ***** válasza:
88%
De ezt nem ertem. Ha vitted orvoshoz hogy nem derult ki előbb?
2021. márc. 10. 22:03
 28/39 anonim ***** válasza:
55%
Például nem világos, hogy ezek közé, amit mondasz, milyen műveleti jelet kell tenni.
2021. márc. 10. 22:03
 29/39 anonim ***** válasza:
65%
Szorzás, osztás, kivonás, összeadás?
2021. márc. 10. 22:04
 30/39 anonim ***** válasza:
65%
Merthogy eddig nem mondtál semmit.
2021. márc. 10. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!